İşte İsrail'in Mursi'yi devirme planları

Mısır'da seçimler olmadan önce 2 Haziran 2011'de İsrail'de gerçekleşen bir panelde konuşan iki Siyonist isim İhvan'ın seçimleri kazanması halinde Sisi'ye yoğun baskı yaparak Mursi'yi devirmek için bütün güçleriyle çalışacaklarına dair sözleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 15.08.2013 08:43 GÜNCELLEME 23.08.2013 09:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2011 yılında bir panelde konuşan Fransalı Siyonist "düşünür" Bernard Henry Levy, Batı'nın ve uzantısı İsrail'in Tunus ve Mısır'da halkın seçtiği İslâmî partilere bakışını özetliyor. Fransa'da yaşayan Levy daha önce de Gazze ve Lübnan'da Hizbullah'a yönelik saldırılarda İsrail'i savunan yazılar yazmış, bir anlamda ülkesinin dünya kamuoyunda aklamaya çalışan satılık bir kalem.

Levy'nin yanında da daha önce İsrail Dışişleri Bakanlığı da yapmış eski MOSSAD ajanı Livni de bulunuyor. Konuşma sırasında Levy'nin sözlerine Livni de başını sallayarak destek verdiğini gösteriyor. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • H.Fahrettin ALBAYRAK 10 yıl önce Şikayet Et
    Ey şeyhliği şahlığa çeviren peygamber halifeleri 2. Ey gafil alimler, müslümanların kanından elinizi çekin. en son ezher şeyhinde gördük bu hadiseyi, omurgasız insan... Ey basiretsiz, gafil vahhabiler, ey takiyyeci bağnaz şiiler: gelin "Allah birdir" deyin ve "Allah birdir " diyenlerle bir olun. Müslümanlarla bir olun tagutlardan taraf olmayın. Yoksa Allah yolunda olduğunuzu sanır yahudinin ilmeği olursunuz
    Cevapla
  • H.Fahrettin ALBAYRAK 10 yıl önce Şikayet Et
    Ey şeyhliği şahlığa çeviren peygamber halifeleri 1. II. Abdülhamid'i yıkan, sevmeyen, hor gören ve her eksik vegeriliği ona yükleyen veya yüklemeye çalışan yahudi ve ermeniler olduğu gibi M.Akif, Said-i Nursi, Elmalılı Hamdi gibi müstesna karaktere sahip büyük alimler de vardı. Ve bunların siyasetten anladıkları Abdülhamid'in belki yüzde biri kadar bile değildi. Ama Abdülhamid han bunların da basiretsizliklerinin etkisiyle devrildi, ya sonra! Şimdi şeyhliği şahlığı karıştıran, ve buna müslümanları alet eden, müslümanlar arasına fitne sokan alimler, yahudi ve ermenilere bazen dünya hırsı bazende basiretsizce yardım ettiğinin farkında olmayan gafillerdir.
    Cevapla
  • oktay çıkmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    israile helal olsun. ben dünyada bu denli sistemli ilerleyen sistemli şekilde dış politikasını yürüten ülke görmedim kızıyoruz ama adamlar bu şekilde ilerledikçe muslumanlar hep kaybeder
    Cevapla
  • ÖMER FARUK KOÇ 10 yıl önce Şikayet Et
    bir arkadassormus biliyoruz israil yapıyorda müslüman napıyor diye. müslüman müslümanlığını yapmıyor kardeşinin kanını döküyor zalim kafirler oturup izliyor çıkıp sokağa bağırmıyor onlar bizim kardeşimiz diye tepki olsun diye zevkinden uzaklaşıp o kafirlerin mallarını almıyalım demiyor coca colayı hala içiyor hiç mi insafın kalmadı ey müslüman biz müslümanca yaşasak kafir böyle çöreklenirmiydi üstümüze kardeşlerimizi öldürebilirmiydi. yapma müslüman kardeşim gel çık sokağa tepkini göster bugun git mısır büyükelçiliğine gücümüzü kardeşlerimize dokunamayacaklarını görsünler bi rahatından feragat et nolur müslüman kardeşin ölüyor nolur :(
    Cevapla
  • gülistan ekşi 10 yıl önce Şikayet Et
    hoş görümü dicez hala. kuranın kabul etmediği bu yobazları küfür tek millettir diyor kuran,hala bize hoşgörü dininden bahseden şahıs başka bir kuran varda bizimmi haberimiz yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: İstanbul'da kritik saatler!
Renault'dan yeni SUV! Symbioz resmen tanıtıldı