Darbe karşıtları yaralı polisi böyle korudu

Mısır'da dün gerçekleştirilen operasyon sırasında göstericiler tarafından yaralı olarak ele geçirilen bir polis memuru, darbe karşıtı göstericiler tarafından korundu. İhvan'ı şiddetle suçlayan darbe yanlısı televizyon çuvalladı.

GİRİŞ 15.08.2013 12:29 GÜNCELLEME 15.08.2013 13:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Abdurrahman KOÇ'un haberi...

Ordu güçlerinin gerçekleştirdiği büyük katliama rağmen kışkırtmalara gelmeyen ve barışçıl gösterilerine devam eden darbe karşıtı Mısırlılar, dün yaşanan katliama rağmen öfkelerine hakim olmayı başarabildi.

Ordu güçlerinin ve polisin üzerlerine mermi yağdırmasına taş ve sopalarla karşılık vermeye çalışan göstericiler, olaylar sırasında yaralanan bir polis memurunu ölümden kurtardı. Ağır yaralı bir şekilde ele geçirilen ve kanlar içinde olan polis memurunun göstericilerin eline geçmesi sonucu ölümüne kesin gözüyle bakılırken darbe karşıtı Mısırlılar öfkelerine hakim olarak yaralı polis memurunu linç edilmekten kurtardı.

POLİSE ŞİDDET UYGULANDIĞINI SÖYLEYEN TELEVİZYON ÇUVALLADI

Kimi göstericiler öfkelerine hakim olamayıp polis memuruna saldırsa da polisin yanında bulunan yardımsever vatandaşlar buna izin vermeyerek polis memurunun hayatını kurtardı.

O sırada canlı yayın yapan darbe yanlısı bir televizyon, son dakika gelişmesi olarak verdiği görüntülerde bir polis memurunun göstericiler tarafından yakalanarak linç edildiğini duyurdu. Ancak görüntülerin devamında polis memurunun öfkeli kalabalıktan kurtarılarak sakin bir yere götürüldüğü görülünce kameralar başka tarafa yönlendirildi.

Barışçıl bir şekilde Adeviye Meydanı'nda gösterilerine devam eden halkın üzerine mermi yağması sonucu öfkelenen bazı darbe karşıtları, polis memurunun yakalanmasının ardından öfkelerine hakim olamayıp polise linç girişiminde bulundu. Ancak polis memurunun yanında bulunan duyarlı vatandaşlar kendisini koruyarak kalabalıktan uzaklaştırdı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. yalanları er yada geç başlarına corap diye öreceklerdin yalanla ne olmuşki ikdidarlar devam etsin . direnişçi müslüman ların şiddet taraftarı olsa idi darbenin ilk günü yaparlardı ne varki yalanda nifakta bir yere kadardır. er yada gec sisi gidecek ama şehitler akan kardeşlerimizin kanı ne olacak başarı her şekilde israilin olacaktır
    Cevapla
  • MUHAMMED NUMAN 10 yıl önce Şikayet Et
    TARİHİ KAN İLE YAZANLAR. İSLAMIN VERDİĞİ ŞUURLA BİR İNSANI ÖLDÜREK TÜM İNSANLIĞI KATLETMEK OLDUĞU BİLEN KARDEŞLERİMİZ BU AYETİ ANLAMIŞLARKİ. KATLETMEMİŞLER BU MEMURU. Mısır islamın zeki bir mahdumudur. İnşaallah bu zekasını da ittihad-ı islama kullanır ve bu karşıklıktan, fitneden kurtulur. ve cemahir-i müttefika-i islamiyeyi tesise yardım eder. Kolay değil bizler burada oturmuş yorum yazıyoruz onlarda zulme karşı tarih yazıyor beden kalemleri ve kan olan mürekkebleri ile. sayfaları tevhid ve tekbir. YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEEEMMMMM ! ! ! !
    Cevapla
  • nurettin gül 10 yıl önce Şikayet Et
    İslamın Zeki Bir Mahdumu. İslamın zeki bir mahdumu olan Mısır ve halkının bu zalim ve sadık ahmak olan başındaki müstebidlere karşı göstermiş olduğu amansız sabrı bütün dünyaya ders vermekle beraber iki yüzlü ve bütün hedefi menfaat olan ABD ve Avrupa ya ve Asya Münafıkları na 50 sene çalışılsa bile böyle bir tablonun çıkması zor idi.Fakat Suriye ve Mısırda olanlar bunu açıkça gösterdi.
    Cevapla
  • yykucuk 10 yıl önce Şikayet Et
    Ard niyetli Kameracının madara olduğu an!. Ard niyetli Kameracının madara olduğu an!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!