Gazzeli genç ailesini ararken vuruldu

Şecaiyye'de ailesini arayan bir genç İsrail keskin nişancıları tarafından vuruldu.Yerde can çekişen gence askerler ateş etmeye devam etti.

GİRİŞ 22.07.2014 06:28 GÜNCELLEME 22.07.2014 07:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Pazar günü büyük bir katliamın gerçekleştiği Şecaiyye mahallesinde bir gencin ölümü kamera tarafından kaydedildi.

Gazze’de faaliyet gösteren Uluslararası Dayanışma Örgütü çalışanlarına mahallesindeki yıkımı gösteren genç ailesini aradığını söyledi ve örgüt çalışanlarını sokağına götürdü.

Bir enkazın başına geldiklerinde, bir el silah sesi duyuldu. Kamera döndüğünde, gencin vurulduğu ve yaralandığı görüldü. İsrail askerleri tarafından vurulma korkusuyla kimse ona yardım edemedi. Yerde yatan genç bir kez daha vuruldu. Daha ölümcül bir yara alan gence üçüncü defa ateş ettiklerinde yerde can çekişmeye başladı.

Uluslararası Dayanışma Örgütü, her anı kaydedilen bu olayın ardından ismini bilmedikleri bu gencin öldüğünü açıkladı. Örgüt üyeleri gencin cesedini oradan almayı başaramadıklarını da açıkladı.

"AİLESİNİ ARAYAN GENÇ VURULDU"

Olaya şahit olan aktivist Rina Andolini'nin Facebook sayfasından olayı şöyle anlattı:

"Şecaiyye'de bugün 3 saatlik bir ateşkes vardı, yabancılardan bazılarımız bölgeye giderek yıkıntıların altında kalanlara yardım etmeyi denemeye karar verdik. Şecaiyye'deki yıkım hayatımda gördüğüm başka hiçbir şeye benzemiyor - bombalanmamış, top ateşine tutulmamış hiçbir yer yok.Oraya vardığımızda ailesini arayan bir gençle karşılaştık. Hep birlikte ona yardım etmeye karar verdik.Ateşin ortasında kaldık. Bunu beklemiyorduk çünkü ateşkes vardı; gidip güvenlik içinde işimizi yapıp dönebileceğimizi düşünmüştük. Ailesini arayan genç vuruldu. Kimse ona yardım edemiyordu, iki adım ötemizdeydi ancak yanına gidersek bizim de öldürüleceğimizden hiç şüphem yok. Daha sonra bir atış daha oldu, ve hedefi bulamayan dördüncü bir atış daha. Çocuk ikinci kurşunla ölmüştü. Her tarafta şarapnel vardı."

YORUMLAR 7
  • Samet CANBOLAT 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın osman öztürk beyefendi. siz her haberin altına chp ismi verip böyle provoke etmekten ne kazanç sağlıyorsunuz anlamış değilim? tamam chp yanlış yönetiliyor olablir ama yapı taşları esastır. şurda ki haberle hiçbir ilginiz yok kusura bakmayın bundan vazgeçin. CHP'yi kuran adama ABDÜLHAMİD HAN bu ülke elden gitti tekrardan bir ülke kur diye inanıp güvenip samsuna göndermiş- kendi elleriyle göndermiş- bir siz inanamadınız şu adamın amacının ne olduğuna neden biliyormusunuz o küfrettiğin paralel yapı kafanı doldurdu çünkü zamanında. Şimdi keyfin gıcır olduğu için avaz avaz bağırıyorsun ama o paralel yapının peşinden allah bilir kaç sene koştun. Hakaret etmek istemiyorum sizin gibi daha dün bir yorumunuzda chplilerin hepsini dinsiz kitapsız diye yazıyrdunuz burda ama ben bir chp taraftarı olarak size oruç ağza karşılık veriyorum. ister inanın ister inanmayın chpli olmak dinsiz olmak demek değildir şu hurafeleri atın kafanızdan artık.
    Cevapla
  • kasım yurtlu 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞEHADETİN MÜBAREK OLSUN KARDEŞİM. ALLAH kahhar ismi şerifiyle israillileri ve destekçilerini kahretsin.
    Cevapla
  • Ismail BAG 9 yıl önce Şikayet Et
    yarabbi iyiki adaletin var iyiki hesabin var. mazlumun ahi yerde kalmaz ALLAHin izniyle sehadet herkese nasip olmaz
    Cevapla
  • LOGAN HOWLETT 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH U AKBAR . Bu bize de kitap verildi diyen Yahudi ve Hıristiyanlar gelip geçici iftira ve bozgunculuk gibi hafif eziyetler dışında size hiç bir şekilde kökten imha ve galibiyet gibi bir zarar veremezler. Sizinle savaşırlarsa arkalarını dönüp kaçarlar, sonra kendilerine yardım da edilmez. ALİ İMRAN 111
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    İYİ BİLİN en büyük düşmanımız İNGİLTERE, AVRUPA,İSRAİL, ve TÜRKİYE,DEKİ taşeronları CHP,dir . KAHROLSUN PARELEL YAPI 150, YILLIK ÖZLEM ÖZGÜRLÜK ZAMANI TÜRKİYEM, HOŞGELDİN YENİ TÜRKİYEM Biz Yahudiler yirminci yüzyılda Ortadoğu’da yıkılmaz denen devleti(Osmanlı İmparatorluğu) yıkıp iki devlet kurduk(İsrail-Türkiye). Onlara(Türkiye) öyle güzel bir sistem inşa ettik ki, Türkler, bize Filistin’i vermeyen Abdülhamit’e en az iki yüz sene daha söverler.” BİZ BUNLARI UNUTMADIK EY CHP,EY İSRAİL, EY İNGİLTERE, EY AVRUPA, ULU HAKAN CENNET MEKAN SULTAN ABDÜLHAMİD HAN,IN TORUNLARIYIZ BİZ BİR NEFES KADAR ENSENİZDEYİZ.OSMANLIYI CETVELLE PARÇALAYAN SINIR ÇİZEN DEVLETLER Allah şahidimiz olsun ki o gün geldiğinde hesap verenlerden olacaksınız, Allah Hükmünde Galiptir,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması
Ankara’da sokak köpeklerinden 15 yaşındaki kız çocuğuna saldırı