ABD'linin kafasını kesen militan için şok iddia

Amerikalı gazetecinin kafasının kesildiği videoda IŞİD militanının İngiliz olduğu iddia edildi.

ABD'linin kafasını kesen militan için şok iddia
ABD'linin kafasını kesen militan için şok iddia
GİRİŞ 20.08.2014 13:24 GÜNCELLEME 20.08.2014 13:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere’de yüksek tirajlı 3 gazete, attıkları manşetlerde IŞİD militanı bir İngiliz’in Amerikalı gazetecinin başını kestiğini bildirdi. The Sun, ’İngiliz tarafından başı kesildi’ manşetli haberinde Amerikalı gazeteci James Foley’nin katilinin İngiliz lehçesine dikkat çekerken, Daily Mirror ’İngiliz Cihatçı savaş muhabirinin başını kesti’ manşetini kullandı. Gazete haberinde IŞİD mensubu İngiliz Cihatçı’nın Amerikalı savaş muhabirini öldüren terörist olduğunu öne sürdü.

CAMERON TATİLİNİ YARIDA KESTİ

Görüntüde kafa kesen kişinin İngiliz aksanını kullanmasının ardından İngiltere Başbakanı David Cameron tatilini yarıda kesti.

YORUMLAR 4
  • hasan şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    islamafobi,islam terörizmi son 50 yılda söylenmeye başları. çünkü 1-türkiye dahil islam ülkelerinde başka inançlar yok sayıldı,hor görüldü,öldürüldü.2-islam cihadı söylemi/kavramı terörist amaçların söylemi haline geldi.
    Cevapla
  • senol kayıkçı 9 yıl önce Şikayet Et
    cani bunlar ya . bunlara oradan buradan katılanlar emin olun kandan işkenceden hoşlanan sapıklar müslümanlık felan umurlarında deil
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    bu iddiayi sonrada müslümanlara dogru yöneltmesinler ??!. hep ayni taktik olmasin ??! bakin, demedi demeyin. kelleyi kesen kisinin bir ARAB ASILLI ingiliz vatandasin oldugu haberleri duyarsak sasirmayin. avrupadaki müslümanlari hedef alirlarsa sasirmayin. ben sahsen hergün alman medyasinda günde onlarca defa "islamci terörist" söylemlerini duyuyorum. bunun altinda gizli IRKCILIK yatiyor. yani bu medyanin hedefi, alman vatandaslarini gizlice müslümanlara karsi tahrik edip düsman etmek ve saldirtmak. nitekim amerikada olmadimi ?! müslümanlarin evlerinin ve kapilarinin üstüne müslüman düsmanligini ifade eden bir takim yazilar ve afisler asilmadimi ?! ingilteredede aynisi olmadimi ??! bekliyorum almanyada ne zaman olacak diye !!! saldiri olmasa bile, baska türlü düsmanligi görüyoruz ve hissediyoruz devlet dairelerinde, polis dairelerinde, ev arama dairelerinde, vs. vs.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    snowden dan sonra . bu haber isidin arkasinda amerikalilar var foto cikti hemen bu haber servis edildi tabiki ali menfaatleri icin bir vatandasini degil on vatandasinida kurban verebilirler sorun olmaz onlar icin itikati yonden uzulurler ama o kadar.Faturayida istediklerine keserler !!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor