Esed'i titretecek açıklama: Türkiye ile birlikte..

Katar Dışişleri Bakanı Atiyye, ''Suriye halkını rejimin gaddarlığından korumak için askeri bir müdahale gerekiyorsa, bunu yaparız'' dedi.

Esed'i titretecek açıklama: Türkiye ile birlikte..
Esed'i titretecek açıklama: Türkiye ile birlikte..
GİRİŞ 22.10.2015 03:48 GÜNCELLEME 22.10.2015 03:57
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

CNN'e konuşan Katar Dışişleri Bakanı Halid El Atiyye, Suriye halkını Esed yönetiminden korumak için askeri müdahalede bulunabileceklerini söyledi. ''Herhangi bir meydan okumadan korkmuyoruz. Bu yüzden güçlü bir pozisyonda diyalog çağrısı yapıyoruz. Barışa ve barış için en kısa yolun doğrudan diyalog olduğuna inanıyoruz'' diyen Atiyye, Suriye’deki krize siyasi çözüm sağlanmasını tercih ettiklerini de belirtti. 

''SUUDİ VE TÜRK KARDEŞLERİMİZLE...''

Suudi Arabistan’ın Suriye konusunda askeri müdahaleyi dışlamayan tutumu hakkında görüşü sorulan Katar Dışişleri Bakanı Halid El Atiyye, ''Suriye halkını ve Suriye'yi bölünmekten korumak için Suudi ve Türk kardeşlerimizle birlikte elimizden geleni yaparız. Suriye halkını rejimin gaddarlığından korumak için askeri bir müdahale gerekiyorsa, bunu yaparız'' dedi.

''TEPKİMİZ ÇOK SERT OLUR''

Lübnan merkezli El Mayadin televizyonu Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad’ın cevap olarak şu ifadeleri kullandığını bildirdi:

“Eğer Katar bize tehdidini askeri müdahale boyutuna taşırsa, bunu doğrudan saldırı olarak değerlendiririz. Tepkimiz çok sert olur.”

YORUMLAR 32
  • aaa 8 yıl önce Şikayet Et
    katar suud türkiye pakistan mısır birleşse belki iran rus çin ittifakına karşı şansları vardı ama suud mısırda sisiyi getirerek bu ittifakı bozdu sisi şimdi esedi destekliyor
    Cevapla
  • HAKKI 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafayla gidersek melhameyi kübra patlar... hepimizde suriye çöllerine gömülürüz. olur biter...
    Cevapla
  • osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    siz durun tayyip oldukca inşallah çok katarlar gelecek
    Cevapla
  • dayi 8 yıl önce Şikayet Et
    katar kucukde olsa yanimizda safi belli suudi arabistanlada yeni kral sayesinde iliskiler gucleniyor bae ilede gelistirerek bolgede beraber baris politikalari yurutmeliyiz
    Cevapla
  • ince 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkün Türkten başka dostu olmaz
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkün en büyük düşmanı yine içimizde ki Türkler.Tarih boyunca da hep böyle olmadı mı?Bizi Hiç bir zaman Düşman yıkmadı ki hep içimizdekiler sayesinde yıkıldık Yine de aynı oyun sahneleniyor ama bu sefer olmayacak İnşaallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu