İngiliz yolcu uçağına roketli saldırı

Mısır'da Rus yolcu uçağının düştüğü Şarm el Şeyh bölgesinde, bir İngiliz yolcu uçağına da roketli saldırı düzenlendiği ortaya çıktı.

İngiliz yolcu uçağına roketli saldırı
İngiliz yolcu uçağına roketli saldırı
GİRİŞ 07.11.2015 11:50 GÜNCELLEME 07.11.2015 11:50
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Mısır'ın Şarm el-Şeyh bölgesinde 189 yolcu taşıyan bir İngiliz yolcu uçağına roketli saldırı gerçekleştirildiği öğrenildi. Uçağın bin fit yükseklikte bulunduğu sırada düzenlendiği belirtilen saldırıda, pilotun roketin geldiğini farkederek manevra yapması sayesinde uçağı vurulmaktan kurtardığı kaydedildi.

Daily Mail'da yer alan habere göre, 5 Kasım gecesi gerçekleşen olay sonrası uçak güvenle iniş yaptı ve yolculara saldırı olduğu söylenmedi.

Sun gazetesi ise saldırının İngiliz militanlar tarafından gerçekleştirildiğini, ABD'li istihbarat yetkililerin militanların saldırı planı üzerine konuşmalarını ele geçirdiğini öne sürdü.

Günü aynı bölgede bir Rus yolcu uçağı içindeki 224 kişiyle birlikte yere çakılmış, olayda kurtulan olmamıştı. Uçağın düşme nedeni henüz resmi olarak açıklanmazken, ABD'li ve İngiliz yetkililer uçağın önceden yerleştirilen bir bomba nedeniyle düştüğünü iddia etmiş, kara kutunun açılmasından sonra bu iddialar güçlenmişti.

YORUMLAR 13
  • Sadullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Abd ingiliz rus fıkrası Temel geliyo yakında
    Cevapla
  • Akil 8 yıl önce Şikayet Et
    Yalan .Eğer inmek üzere olmuşsa bunu herkesin görmesi lazımdı.Yok eğer yüksek irtifada oldu diyorsan .O yüksekliğe çıkabilen roketlerin tamamı güdümlüdür.Bir yolcu uçağının manevra ile güdümlü füzeden kaçabilmesi mümkün değildir.
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    rus uçağının düşmesinde cia in parmağı var bence..işid zaten onların köpeği suçu işide at ve rusyayı işidinde üzerine gönder..
    Cevapla
  • celik 8 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan sisinin sonu gelmiş Mısır yakında işgal edilir
    Cevapla
  • Mehmet Demir 8 yıl önce Şikayet Et
    İngilizlerin her zaman ki gibi mağdur sıfatı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk