IŞİD'den organ kaçakçılığı fetvası

ABD'nin IŞİD'e yönelik gerçekleştirdiği bir baskında elde ettiği belgeler örgütün organ nakline onay verdiğini ortaya koydu.

IŞİD'den organ kaçakçılığı fetvası
IŞİD'den organ kaçakçılığı fetvası
GİRİŞ 25.12.2015 13:31 GÜNCELLEME 25.12.2015 13:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD'li yetkililerin operasyon sırasında bulduğu belgelerde IŞİD içindeki aşırı tekfirci din adamlarının organ nakliyle ilgili verdikleri fetva bulundu. 

31 Ocak 2015 tarihli söz konusu fetvada bir Müslümanın hayatını kurtarmak için bir rehinenin organlarının alınabileceği belirtiliyor.

IŞİD ORGAN KAÇAKÇILIĞI YAPIYOR OLABİLİR

Bu durum örgütün organ kaçakçılığı yaptığı kaygılarına neden oldu.
ABD bu belgeleri geçen mayıs ayında özel kuvvetlerin Suriye'nin doğusunda örgüte yönelik gerçekleştirdikleri baskında elde etmişti.

YORUMLAR 5
  • aslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Işit amerikanın türkiye planıdır el kaide gibi
    Cevapla
  • A.BEDİR 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. Birde dalga geçer gibi operasyon yapmışlar.(!) hadi Or.dan kimseyi inandıramazsın kendi kurduğun örgüt. Yani(DECCAL) askerleri...işid. Allah bizlere feraset ve fetanet nasip etsin. Ayaklarımızı sırat-il müstakimde sabit kılsın....
    Cevapla
  • TÜRK 8 yıl önce Şikayet Et
    şaşılacak birşey yok Ateistlerin Allah korkusu olması beklenemez zaten!
    Cevapla
  • vedat 8 yıl önce Şikayet Et
    bircok arap ülkeleri türklerin irakta olmasından rahatsızmıs, peki türkler size bu dıs güclerin yaptıgı kötülügü yapıyormu? zihniyet okadar bozulmuski Allah kurtarsın. dıs gücler dinimize ve camilerimize saldırıyor, dıs gücler orada yasıyan müslüman kardeslerimizi katlediyor, coluk cocuk demeden bomba yagdırıyor, namusumuzu ayaklar altına almıs tecavüz ediyor, organlarımızı satıyor ve sizin tek derdiniz türkiye oluyor? bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir vicandsızlık? eymüslüman kardesler artık gercekten uyanma vakti ve savasmak vakti, herseyi koyun bir kenara ve birlik olalım, olmadıgımız taktir cok büyük felaktler olacak haberiniz ola. hayırlı cumalar vesselam.
    Cevapla
  • EmreG 8 yıl önce Şikayet Et
    Şiadan ve şia olan Irak yönetiminden ne beklenir ki ? Şia'nın İslam için bir tane kurşun sıktığını bilen gören var mı ? Benim bildiğim ve gördüğüm bugüne kadar sıktığı tüm kurşunları İslama sıkmıştır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı