Mihraç Ural ile ilgili dikkat çeken detay

Mihraç Ural'ın dün gece Lazkiye'nin kuzeyindeki Kardaha kırsalında gizlice gömüldüğünü açıkladı.

Mihraç Ural ile ilgili dikkat çeken detay
Mihraç Ural ile ilgili dikkat çeken detay
GİRİŞ 30.03.2016 21:42 GÜNCELLEME 30.03.2016 23:07
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Suriye'deki birçok katliamda parmağı bulunan ve 11 Mayıs 2013'te Reyhanlı'da düzenlenen saldırıda 52 kişinin ölümünden sorumlu terörist Mihraç Ural'ın öldürüldüğüne dair yeni bilgiler gelmeye başladı.

Ahrar'uş Şam Askeri Sözcüsü Ebu Yusuf el-Muhacir yaptığı açıklamada, Lazkiye'de rejim güçlerinin oldukça hareketli olduğunu ve bir süredir devam eden keşifler neticesinde bugün rejime ait bir askeri araç konvoyunu hedef aldıklarını anlattı. 

'GİZLİCE GÖMDÜLER'

Independent Suriye temsilcilerinden Hadi Abdullah ise resmi Twitter hesabı üzerinden ses getirecek bir bilgi paylaştı. Abdullah, çeşitli kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Mihraç Ural'ın dün gece Lazkiye'nin kuzeyindeki Kardaha kırsalında gizlice gömüldüğünü duyurdu.

YORUMLAR 11
  • Doğancan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ateşin bol olsun köpek soyu. Şimdi seni sonsuz bir cehennem ateşi bekliyor, dünyada işlerin cinayetlerin hesabını verme sırası! Cehenneme Zümera...
    Cevapla
  • Meteha 8 yıl önce Şikayet Et
    Ateşi bol olsun. Öldürenlerin eline sağlik. Darisida pkk li hainlerin başına.
    Cevapla
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    nusayrilerin ehli beyt le ne alakaları var. onlar 1. Hz Ali efendimizi korkaklıkla suçlarlar 2- riyakarlıkla suçlarlar. sebebi Hz Ali uzun yıllar Hz Ebubekir e ve Hz Ömer e Hizmette bulunmuş korktumu riyakarlıkmı yaptı. Önce bir onun yaşantısını örnek alın sonra ehli beyti ağzınıza alırsınız. tabi önce bir abdest alın.
    Cevapla
  • kubilay 8 yıl önce Şikayet Et
    Banyas da kadın çocuk demeden katleden mirac şimdi hesap zamanı..bu katiller ehli beyten beridir ;ehli bette bu katillerden..tıpkı iran hizbullah bilumum katil rafiziler gibi
    Cevapla
  • Hyı 8 yıl önce Şikayet Et
    Azabı bol olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!