Mihraç Ural'ın o fotoğrafı 2013 yılından

Geçtiğimiz gün öldürülen terörist Mihraç Ural'ın son görüntüsü olduğu iddia edilen fotoğrafın, 2013 yılında paylaşıldığı ortaya çıktı.

Mihraç Ural'ın o fotoğrafı 2013 yılından
Mihraç Ural'ın o fotoğrafı 2013 yılından
GİRİŞ 01.04.2016 12:01 GÜNCELLEME 01.04.2016 12:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Suriye'deki birçok katliamda parmağı bulunan ve 11 Mayıs 2013'te Reyhanlı'da düzenlenen saldırıda 52 kişinin ölümünden sorumlu terörist Mihraç Ural, muhalifler tarafından öldürüldü.

YEREL KAYNAKLAR DOĞRULADI

Suriye'de yüzlerce insanın öldürüldüğü katliamlara imza atan, Esed rejimine tetikçilik yapan Mukaveme-i Suriye çetesinin lideri ve Şebbiha Mihraç Ural'ın öldürüldüğü yerel kaynaklar tarafından da doğrulandı.

Takvim'in haberinde Mihraç Ural'ın son görüntüsü olduğu iddia edilen bir fotoğraf paylaşıldı ve bu görüntü birçok haber sitesinde yer aldı. Beline kadar toprağa gömülen Ural'ın ölmeden önce sorgulandığı ve bu sırada, "Öldürmeyin" dediği iddia edildi.

GÖRÜNTÜLER 2013 YILINDAN

Muhalifler 2013 yılında Mihraç Ural olarak bilinen terörist Ali Keyyali'nin bilgisayarını hacklemiş ve görüntüler Youtube'a yüklenmişti.

"Mihraç Ural'ın son görüntüsü" başlığıyla paylaşılan fotoğrafın, 31 Mayıs 2013'te Youtube'a yüklenen videoda yer aldığı ortaya çıktı.

Kaynak: Haber10

YORUMLAR 13
  • pkksavar 7 yıl önce Şikayet Et
    yok canım falanlar ölmez diyorlardır şimdi. bunu hep yaparlar.. devam koçum atmaya. ama sonunuz geldi. eski türkiye yok. fazladan yaşadınız bu haşhaşiler ve siyonist uşaklar sayesinde. ama herşeyin bir sonu var ne yazık ki...he he he.
    Cevapla
  • aziz 7 yıl önce Şikayet Et
    eski bir sol kökenli teröristtir. türkiyede de zamanında bir koç terör eylemleri yapmıştır. en sonunda suriyeye kaçmıştır. esedlerinde soylarındandır. allah taksiratını affetsin
    Cevapla
  • ZARİF 7 yıl önce Şikayet Et
    adam sizin bu yorumları okuyup gülüyordur.
    Cevapla
  • ddd 7 yıl önce Şikayet Et
    cehennemde iyi guluyodur..
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi hesap ver bakalım
    Cevapla
  • Mardinli Muro 7 yıl önce Şikayet Et
    Ateşi bol olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi