ABD ve Rusya'dan Suriye konusunda yeni karar

Telefonda görüşen Lavrov ve Kerry'nin, ABD ve Rusya'nın öncülüğünde Suriye'de düzenlenen 48 saat daha uzatma kararı aldıkları belirtildi.

GİRİŞ 14.09.2016 22:54 GÜNCELLEME 15.09.2016 12:35

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve ABD'li mevkidaşı John Kerry'nin Suriye'deki ateşkesle ilgili yaptıkları telefon görüşmesinde 18 Eylül'de sona erecek olan ateşkesi 48 saat daha uzatma kararı aldıklarını açıkladı.

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda bir basın açıklaması yapan sözcü Mark Toner, açıklamasının devamında iki lider tam olarak 7 gün sürecek olan ateşkesi garantiemesinin ardından bir sonraki aşama olan 'Ortak Uygulama Merkezi (JIC)'nin kurulumuna geçileceğini kaydetti.

YORUMLAR 29
  • VAR YOK 10 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların yaşam hakkı için pazarlık vay canına size insan demeye utanıyorum
    Cevapla
  • Turk 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu iki ulke ates kes yapabiliyorsa orada bu iki ulke savasiyor demektir bu bildigimiz sey bilmedigimiz turkiye bu isin neresinde?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hastaneye kaldırılan Hakkı Bulut'tan ilk açıklama
Fon vurgununda bomba gelişme: Sandal'ın eşi ve kayınbabasından sürpriz karar