İran: İsrail'i vuracak füzelere zaten sahibiz

İranlı komutandan İsrail'i ayağa kaldıracak açıklamada bulundu. Komutan "uzun menzilli füzeye ihtiyacımız yok çünkü hedefimiz İsrail" dedi.

İran: İsrail'i vuracak füzelere zaten sahibiz
İran: İsrail'i vuracak füzelere zaten sahibiz
GİRİŞ 27.09.2016 13:39 GÜNCELLEME 27.09.2016 13:40
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

İran Devrim Muhafızları Hava-Uzay Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Emir Ali Hacızade, İran’ın 2 bin kilometreyi aşacak menzilde füze üretmeyeceğini açıkladı. Hacızade, bunun nedenini ise İhtiyaç duydukları menzilde ellerindeki füzelerin yeterli olmasından dolayı olduğunu belirtti.

Yaptığı açıklamada Tuğgeneral Hacızade, “Hedefimiz İsrail’dir bu yüzden 2 bin kilometrenin üzerinde menzili olan füzeye ihtiyacımız yok" dedi.

İranlı komutan Hacızade, “Elimizde 2 bin kilometreyi aşacak füze yok, buna ihtiyacımız da yok. İhtiyaç duyduğumuz en uzun menzil, ‘işgal olunmuş topraklarlara’ (İsrail) ulaşacak mesafede füzelerdir. Buna uygun füzeler de elimizde mevcuttur” dedi.

YORUMLAR 126
  • Ali ak 7 yıl önce Şikayet Et
    İran :israil dir çünkü adımız gibi artıkbilşyoruz ki gizli müttefik ve gizli iki dost bunlar ın ayakta kalmaları Zaman Zaman birbirlerini sözde suçlarlar fakat uyanık olun bu iki münafıktan uzak durum
    Cevapla
  • Recep 7 yıl önce Şikayet Et
    İran Müslümanlardan Başkasıyla asla savaşmaz hele İsrail'le hiç savaşmaz. Onların Dinlerinde Mehdi çıkıncaya kadar Kafirle savaşmak haramdır. Mehdi de çıkmayacağına göre Müslümanlarla savaşmaya devam edecekler. Garip olan ehli sünnete Mehdilik ŞİA'lardan geçtiği halde Ehli sünnette en az Şialar kdar mehdiye inanıyor Şia'lara Mehdi inancını sokan da YAHUDİLER. Yani Müslümanların nerdeyse tamamı Yahudilerin İslama soktukları şeylefrle Dinlerini yaşıyorlar. Müslümanların neden paramparça olduğunu düşünmenin zamanı gelmedi mi?
    Cevapla
  • dogru 7 yıl önce Şikayet Et
    israilin sevgisi bu kadar yogun olduktan sonra sirti asla yere gelmez .!
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Fitne başı pers ler yine neyin peşindesiniz devlet yönetimi olarak ıslamı içine sindirememiş olan sizler ümmet için çok büyük fitnesiniz ALLAH oyunlarinizi bozsun
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Atıyor sıkar bi tane füze atsana İsraile yemezler bakalım Amerika'daki para babaları sana ne yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...