Almanya'dan Suriye açıklaması: Kontrol BM'de olsun

Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier, Türkiye ve Rusya'nın Suriye'deki çabalarını gördüklerini, ancak Suriye'de kontrolün BM'de olduğu bir sürecin başlaması gerektiğini söyledi.

Almanya'dan Suriye açıklaması: Kontrol BM'de olsun
Almanya'dan Suriye açıklaması: Kontrol BM'de olsun
GİRİŞ 12.01.2017 22:54 GÜNCELLEME 12.01.2017 22:59
Bu Habere 164 Yorum Yapılmış

Berlin'de Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükrü ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier, Suriye konusunda kontrolün BM'de olması gerektiğini söyledi.

Steinmeier, Suriye'deki durumun hala dehşet verici olduğuna işaret ederek, çatışmaların kısmen azalmasına rağmen uluslararası kuruluşların insanlara gerekli insani yardımı yapamadığını belirtti.

"BM YÖNETİMİNDE BİR SÜRECE GİRİLMELİ"

Suriye konusunda özellikle Türkiye ve Rusya tarafından yürütülen çabaları da ele aldıklarını aktaran Steinmeier şimdi, yapılacak toplantılardan sonra Birleşmiş Milletler'in (BM) yönetiminde bir sürece girilmesini ümit ettiğini kaydetti.

Steinmeier, Suriye konusunda herkesin desteğine ihtiyaç duyulmasından dolayı bunun gerekli olduğunu ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 164
  • ataata1 7 yıl önce Şikayet Et
    tabi canim birilerei oralarda can versin bas versin siz gelin hazira konun yok öyle oranin sistemini oradaki oranin güvenligini saglayan ülkekerer vermeli sizlerer gibi vaad edipde 3millari bile cikaramayan silahlari bölücülere verenller degil
    Cevapla
  • Semih 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeyi kontrol edemedikleri icin kuduruyolar köpekler. Türkiye Rusya orayi kontrol ederse ne yapariz diye düsünüyorlar
    Cevapla
  • hasa 7 yıl önce Şikayet Et
    soytarılar
    Cevapla
  • sermet 7 yıl önce Şikayet Et
    SIRP katliamında kontrol BM de idi ne oldu KATLİAM. BM işini yapsa sorun yok. BM abd nin TERÖR bakanlığı gibi. İsraile diş geçiremez. MÜSLÜMAN ÜLKELERE KARŞI VAMPİR
    Cevapla
  • ZOR65 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu hain ab ye, şu bozuntuya bakın, Türkiye - Rusya başarılı olacak ve Türkiye - Rusya ilişkileri dahada GÜÇLENECEK korkusundan, BM yi ortaya - devreye sokmaya Ç A L I Ş I Y O R !!! O'bm ve siz şimdiye kadar neredeydiniz, çol çocuk ölürken ???? pis keyfiniz yerindemiydi ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı