Halep'te namaz vakti cami bombalandı!

Halep kentinin Etarib ilçesinde bir camiye namaz vakti düzenlenen hava saldırısında ilk belirlemelere göre 63 sivil hayatını kaybetti.

GİRİŞ 16.03.2017 21:43 GÜNCELLEME 17.03.2017 11:03
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Suriye'nin Halep kentinin batısındaki Etarib ilçesine bağlı Cina köyünde, bir camiye yatsı namazı vakti düzenlenen hava saldırısı sonucu ölen sivillerin sayısı 58'den 63'e çıktı.

ABD KATLİAM YAPTI

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, Halep'in Cina köyü yakınlarındaki camide katliam yaptı. ABD hava saldırısı gerçekleştirdiğini kabul etti.

CAMİDE 300'E YAKIN KİŞİ VARDI

Cevad, saldırı sonucu onlarca kişinin yaralandığını, enkaz altından çıkartılan ölü sayısının 63'e yükseldiğini belirterek, ''Sivil savunma ekipleri saldırıya maruz kalan caminin enkazı altında kalanlara ulaşmaya çalışıyor. Camide 200 ila 300 arasında kişi vardı.'' diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Ölü sayısının artmasından endişe edildiğini kaydeden Cevad, "Sivil savunma ekipleri ile köy halkı enkaz altında olanlara kısıtlı imkanlarla ulaşmaya çalıyor. Savaş uçağının ibadet yerini vurması kabul edilir bir şey değil.'' değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 107
  • avrupa 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar turkiyedeki camileride vurur ona gore
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Terörist_katil Amerika artık sonunu oynuyor ,Dünyadaki tüm Ölümlerin zulümlerin sorumlusu Amerikadır..Allahın laneti elbet üzerlerine olacak.
    Cevapla
  • Hayat san 7 yıl önce Şikayet Et
    Katil amerika
    Cevapla
  • Musa YAVUZ 7 yıl önce Şikayet Et
    Amerika Birleşik Devletleri dünyanın en adi en vicdansız haysiyetsiz devletidir. Yaptıkları bunun en açık kanıtıdır. Acaba Müslüman bir ülke mesala Türkiye bir hıristiyan ülkede terörist gruplar var diye bir kiliseyi bombalasa veya saldırsa bunu nasıl yorumlarlardı. Buna verilecek cevap aklı selim bir müslüman içinde aynı olur kanaatindeyim.
    Cevapla
  • esedfr 7 yıl önce Şikayet Et
    kırlı ellerınızı çekın kafırler özgurluk muş katılller mılyonlarca insana yaşam hakkı tanımadınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'