Suriye Dışişleri'nden 'pişkin' açıklama

Suriye Dışişleri Bakanlığı, İdlib'de meydana gelen ve 100'den fazla kişinin katledildiği vahşet hakkında skandal bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 06.04.2017 13:27 GÜNCELLEME 06.04.2017 14:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Suriye Dışişleri Bakanlığı, İdlib'de kimyasal silahla yaptıkları saldırıyı kabul etmedi. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan trajikomik açıklamada, "Kimyasal silah kullananları kınıyoruz" denildi.

''EL NUSRA'YI HEDEF ALDIK, SORUMLU DAEŞ''

Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Suriye'de salı günü meydana gelen saldırıda El Nusra cephesinin hedef alındığını söyledi. Dışişleri Bakanlığı, kimyasal saldırının sorumlusu olarak DAEŞ'i gösterdi. 

7 yıldır kendi halkını katleden Esed rejiminin Dışişleri Bakanı, "Hiçbir zaman kendi halkımız için kimyasal silah kullanmayacağız" ifadeleri kullanıldı.

RUSYA'DAN AÇIKLAMA

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, bugün düzenlediği basın toplantısında Esed rejimine tekrar sahip çıktı. Saldırılarda kimyasal silah kullanılmadığı iddia etti.

Diğer taraftan İdlib'de kimyasal silah kullanılmasının ''tehlikeli ve canavarca bir suç'' olduğunu belirten Peskov, herhangi bir soruşturma yapılmadan suçlunun kim olduğuna karar verilmemesi gerektiğini söyledi.

YORUMLAR 10
  • EVETTT 7 yıl önce Şikayet Et
    Onlarca kişi zaten durduk yere öldü demii
    Cevapla
  • Ercan 7 yıl önce Şikayet Et
    kimyasal silah insanlık suçudur, savaş suçudur, her kime olursa olsun kullanılmamalı, ama gel gör ki Suriye dışişler kendi halkımaza değil diyor. Yazıklar olsun BM ye ki , 5 ülkenin oyuncağı Diğer 100 şerce ülkede piyon. Allahım sana hava ediyorum bu acımasız dünyayı.
    Cevapla
  • DELİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk, kadın, yaşlı demeden, masum insanları öldürenleri, özellikle müslümanları katledenleri, Rabbim bu zulmü yapanları, KAHHAR adınla perişan et, buna sebep olan, sessiz kalan, dalga geçen, görmezden gelen kimler varsa, onları da yok et RABBİM.
    Cevapla
  • Yaman 7 yıl önce Şikayet Et
    Taş olun taş Birgün bu ömrünüz bitecek o masumlara yapılırmı taş olun en kısa,zamanda bide pervasızca açıklama,yapıyosunuz
    Cevapla
  • Eyüp 7 yıl önce Şikayet Et
    Vay be adam masum!!! O ölenler insan değil maket miş!!! Soyunuz kuruşun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!