TSK büyük darbe vurmuştu! Adını değiştirdiler

Türkiye'nin Karaçok'ta vurduğu YPG kampını inceleyen ABD'li subaylar, bu defa örgüt kampında görüntülendi.

TSK büyük darbe vurmuştu! Adını değiştirdiler
TSK büyük darbe vurmuştu! Adını değiştirdiler
GİRİŞ 08.05.2017 11:26 GÜNCELLEME 08.05.2017 11:29
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin 25 Nisan'da, Suriye'nin kuzeyindeki YPG ana karargâhını vurması ardından, ABD'nin YPG/PKK ittifakı bir kez daha gün yüzüne çıktı. Suriye'nin kuzeyindeki Karaçok Dağı'nda vurulan ve 100'den fazla teröristin öldürüldüğü o harekât sonrası Türkiye'nin vurduğu karargâhta YPG'li ve PKK'lı teröristlerle inceleme yapan "kara gözlüklü" ABD'li subay grubu, bu kez vurulan kampın bulunduğu Haseke'de bir YPG eğitim kampında görüntülendi. 250 teröristin kamptaki "mezuniyet törenine" katılan ABD'li askerlerin, ön sırada teröristlerin sözde "yemin törenini" izledikleri görüntülendi.

KAMPA 'KARAÇOK' ADI

Terör örgütü YPG'ye yakın sitelerde ise kampa, Türkiye'nin hava operasyonu ile vurduğu dağ olan ve örgütün ana karargâhının bulunduğu "Karaçok" adının verildiği bilgisine yer verdi.

ÖRGÜTLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORLAR

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı 28 savaş uçağı 25 Nisan'da Suriye'nin kuzeyinde bulunan Haseki'deki Karaçok Dağı'nda örgüt ana karargâhını vurmuş, aralarında üst düzey isimlerin de bulunduğu 100'den fazla militan öldürülmüştü. Harekât sonrası ise ABD'li bir grup subay, vurulan noktalarda PKK/YPG'li teröristlerle birlikte inceleme ve keşif yapmıştı.

YORUMLAR 19
  • SSK EMEKLİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunların ağa babaları batı değil mi ?Tüm melanetliklerin arkasında ki önündeki yanın daki hepsi batıdır bunu böyle belleyin
    Cevapla
  • vatan bekçisi 6 yıl önce Şikayet Et
    tramp kontrol edemiyor ülkeyi pentagon yünetiyor kardinaller yünetiyor son bir kez trampla gürüştükten sonra aynı tutum devam ederse bu natodan derhal çıkmalıyız gerekenide yapmalıyız.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    amaçları o zaten rusya ile düşman edip aynı zamanda natoya rest çektirip savaşa girebilmek
    Cevapla
  • Hesap 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu son durumda Abd nin hala orada bulunması Türkiye ile savaşma planları olduğunun bir göstergesi.Dikkatli olmak lazım.Aslında Türkiyenin müdahale cesareti ve gücü sınanıyor.Şurası belli ki hava savunma füzeleri olmadan Abd karşısında Türkiye tehlikede demektir.Rusya türkiye yakınlaşması bir cevap niteliğinde.Fakat Rusyanın kanlı eliyle tokalaşmak ve güvenmek te çare değil.
    Cevapla
  • Siverekli 6 yıl önce Şikayet Et
    Müdahale edilmeli. Menbic ve sincar. Aynı anda operosyon yapılmalı
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    bakalim trump gorusmesi sonrasi durum ne olacak... abd ypg'ye destegini ceksin veya cekmesin Turkiye'nin bunlara mudahele etmesi sart.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Prensipte anlaşıldı