Türkiye sınırında görüntülendi! Şoke eden fotoğraf

ABD, Türkiye'nin karşı çıkmasına rağmen terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG ile Rakka operasyonunu gerçekleştiriyor.

Türkiye sınırında görüntülendi! Şoke eden fotoğraf
Türkiye sınırında görüntülendi! Şoke eden fotoğraf
GİRİŞ 11.07.2017 12:40 GÜNCELLEME 11.07.2017 12:50
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

ABD'nin, terör örgütü YPG ile Rakka operasyonu sürüyor. Dün DAEŞ ile mücadele adı altında bölgeye giden askeri sevkiyatlar görüntülenmişti. Bugünse bölgede ABD'ye ait bir askeri hava üssü görüntüleri ortaya çıktı.

Sosyal medyadaki fotoğraflarda, Kobani'nin yakınında ABD bayrağının asılı olduğu askeri hava üssü var.

Pentagon'un terör örgütü YPG'ye 184 TIR dolusu silah ve askeri mühimmat gönderdiği dün duyurulmuştu. Halihazırda Rakka tamamen kuşatılmış durumda.

Washington, operasyon sona erdiğinde silahların geri alınacağını söylüyor ancak bu gerçekçi değil.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili 'YPG'ye verilen silahların toplanacağına inanmanın imkansız' olduğunu söylemiş, "Bölgede Türk askerlerine veya Türkiye'ye yönelik tehdit durumunda askeri karşılık verilecektir" demişti. 

YORUMLAR 71
  • Mert ce 6 yıl önce Şikayet Et
    Rakka kuşatması falan hikaye orada deaşlı falan kalmadı deaşla gerçek savaşı El Babda biz yaptık ve ABD nin tüm engellemelerine rağmen kazandık bence Musul da bile deaş El Babda olduğu kadar direnmedi Pusulun kurtarılması Rakkanın kurtarılması Palavradır.
    Cevapla
  • eski büyükler 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD terör örgütü ile anlaşıyor bir devlet ile anlaşmıyor demek ki bu teröristler kendinin onunda zamanı gelecek fakat abd şunu unutmasın Ortadoğu öyle kolay lokma değil dünya savaşı çıktığında abd batacak yerle bir olacak türkiye çok şey kaybedebilir sonunda ayağa kalkması kaçınılmaz bununda zamanı gelecek taş taş üstünde kalmayacak petrolün herşey olmadığını bilecekler sonunda herkes pişman olacak Müslümanlar tek bir çatı altında toplanacaklar kafirler ve gayrı müslimler için dünya da cehennem başlamış demektir bir tek yahudi'nin kalmadığından emin olunana dek çatve öldürme devam edecek o günü iple çekiyoruz dünyanın hakimi uzun bir süre Müslümanlar olacak
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    allah yar ve yardımcımız olsun.galip olan allahtır.
    Cevapla
  • Şakir 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye şok olyoruz ki bilindik işler
    Cevapla
  • yaşar 6 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman doğruyu söyler benim cumhurbaşkanım.Acaba ABD buraları deaştan tek başına temizleme gücüne sahip değil mi?niye pyd ile? Temizlenince gerçek sahiplerine geri verilecek mi??? Yoksa pyd ninçok emeği geçti onların olsun mu diyecek?? Ne emeği varsa silah ABD den belki donları kendilerine aittir kiralık eşkiyalar.o donlarınıbile kiradan gelen parayla almışlardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”