İsrail polisi bir Filistinliyi daha şehit etti

İsrail polisi, başkenti Tel Aviv'e bağlı Yafa beldesinde dur ihtarına uymadığı iddiasıyla İsrail vatandaşı bir Filistinliyi şehit etti.

İsrail polisi bir Filistinliyi daha şehit etti
İsrail polisi bir Filistinliyi daha şehit etti
GİRİŞ 29.07.2017 23:33 GÜNCELLEME 29.07.2017 23:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İsrail polisinden yapılan yazılı açıklamada, "Yafa'nın Yayvit Caddesi'nde polis tarafından bir olaya karıştığı belirlenen motosikletli bir şüphelinin dur ihtarına uymamasının ardından açılan ateş sonucu bir Arap vatandaş yaralandı." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, sabah saatlerinde yaşanan olayda polis ateşiyle ağır yaralanan İsrail vatandaşı 20'li yaşlardaki Filistinli gencin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği aktarıldı.

Kimlik bilgilerine yer verilmeyen Filistinlinin hayatını kaybetmesinin ardından Yafa'da olayların yaşandığı ve polisin hala bölgede güvenlik için bulunduğu belirtilen açıklamada, olayla ilgili soruşturma açıldığı kaydedildi.

Filistinli gencin hayatını kaybetmesinin ardından tepki gösteren Arap vatandaşlar protesto gösterisi yaptı. Geniş güvenlik önlemi alan İsrail polisi, bölgede birçok yolu trafiğe kapattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Filistin hükümeti dışarıdan gelen mücahitlere izin vermeyerek ehli sünnet itikadını korumuştur ama ehli sünnet itikadinda olan mücahitleri almaması onun güçsüz kalmasina sebeb oluyor. Bir muslumanin yapacağı en büyük yardım sağlam bir kanalla Filistine para yardımı yapmaktır.
    Cevapla
  • dualarimizfilistine 6 yıl önce Şikayet Et
    ey haddi asan zalimler,cehennem sizi bekliyor ölüm pesinizde size acimiyorum bizzat buguz ediyor kiniyorum ALLAH cc belanizi versin insallah
    Cevapla
  • Seher 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabredenlerle beraberdir! Sabırla bekliyoruz İsrail yok olacaksın..
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    kendi vatanı olmayan yahudi insanları Filistin devletinin topraklarını işgal ediyor. bınların hepsi abd öncülüğünde oluyor.
    Cevapla
  • murtaza 6 yıl önce Şikayet Et
    İsrail artık kendi gölgesinden korkar hale geldi, çünkü öldürdükleri mazlum ve savunmasız Müslümanların ahıyla iyice çıkmaza giriyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"