Arabistan'ı dansıyla karıştıran çocuk için karar!

Suudi Arabistan'da polis, sokakta "Macarena" dansı yaptığı videosu nedeniyle gözaltına aldığı 14 yaşındaki erkek çocuğunu serbest bıraktı.

GİRİŞ 24.08.2017 08:18 GÜNCELLEME 24.08.2017 08:31
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Polis merkezine gelen babası, oğlunun bırakılması için çocuğun bir daha "ahlâk kurallarına karşı gelmeyeceğine" ve "kendi ve başkalarının hayatını tehlikeye atacak davranışlarda bulunmayacağına" söz verdi.

Twitter'da viral olan ve 45 saniye süren videoda çocuk, Cidde şehrindeki kalabalık bir sokakta trafiği durdurarak 1990'lı yılların hit şarkısı 'Macarena'nın ünlü dansını taklit ediyordu.

Çocuk, "Halk arasında uygunsuz davranışta" bulunmak ve "trafiği aksatmak" ile suçlanıyordu. Video ilk kez geçen yıl Temmuz ayında paylaşılmıştı.

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, çocuğu "araç şoförleri ve yayaların güvenliği, aynı zamanda kendi güvenliğini tehlikeye atmaması" için uyarmak amacıyla gözaltına aldıklarını açıkladı.

YORUMLAR 9
  • Hans 6 yıl önce Şikayet Et
    Arabistana helal. Bizim türkiye miz gibi degil. Anadolu kaldi dogru türkler Gerisi hep alman fransali olmus.. avrupa birligi bizim en kötü sonumuzdur
    Cevapla
  • Fatih SALTIK 6 yıl önce Şikayet Et
    Suudi Arabistan için normal...
    Cevapla
  • Dialog 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok eğlendim bakarken. Eminim sürücülerde evlenmişlerdir biraz.
    Cevapla
  • halk 6 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar yozlaşma yaşanmış.
    Cevapla
  • Ali Yıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    bu haberde çarpıtma olabilir. muhtemelen trafik güvenliğini tehlikeye atmaktan gözaltına alınmıştır. her fırsatta suudi arabistan üzerinden dine saldıranlar gitsinler almanyada trafiği durdurup yol ortasında dans etsinler. bakalım polisler ne yapacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?