Barzani'nin oğlu da gaza geldi!

Mesrur Barzani, 25 Eylül'de yapılacak bağımsızlık referandumu ile ilgili, "Eğer Kürdistan bağımsızlığını ilan ederse Kürdistan devletini tanıyacak birçok ülke var" dedi.

Barzani'nin oğlu da gaza geldi!
Barzani'nin oğlu da gaza geldi!
GİRİŞ 20.09.2017 12:50 GÜNCELLEME 20.09.2017 12:50
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Erbil merkezli uydudan yayın yapan K24 televizyonunda yayımlanan bir programa katılan Bölgesel Yönetim Başkanı Mesut Barzani'nin Güvenlik Konseyi Başkanı olan oğlu Mesrur Barzani, 25 Eylül'de yapılacak olan bağımsızlık referandumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Irak Kürt bölgesinin bağımsızlık referandumu için doğru zaman olduğunu söyleyen Barzani, "25 Eylül’de Kürdistan’da bağımsızlık referandumu yapılacak. Bağımsızlık referandumunun başka bir tarihe ertelenmesi için dünya ülkelerinden birçok heyet Kürdistan’a ziyarette bulundu. Heyetler, Kürdistan Başkanı Mesut Barzani ve siyasi liderlerden Kürdistan’ın bağımsızlık referandumunun ertelenmesini istediler. Fakat bağımsızlığın ertelenmesi karşılığında sundukları hiçbir uluslararası garanti olmadığı için Kürt yönetimi, bağımsızlık referandumunu zamanında yapmakta kararlı. Eğer Kürdistan bağımsızlığını ilan ederse Kürdistan devletini tanıyacak birçok ülke var" dedi.

YORUMLAR 13
  • 1905 6 yıl önce Şikayet Et
    kuzey ıraktan ilan edecekler suriyeden birleştirecekler en sonunda g.doğuya bulaşacaklar sonuç belli
    Cevapla
  • vedat 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir kürt olarak tanımıyorum sizi
    Cevapla
  • Hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Kim tanıyacak terörist İsrail baba terörist ABD ve ABD yalamasi kukla Arap liderler ve israilin para verdiği gariban Afrika ülkeleri......
    Cevapla
  • Öm of 6 yıl önce Şikayet Et
    La oğlum git sizi tanıyacak tek ırk yahudi ırkı sizin de ne mal olduğunuz ortada amaç Kürdistan devleti değil pkk devleti ve Türkiye kimi kandırıyorsunuz siz bence Kürt falan değilsiniz
    Cevapla
  • nevzat 6 yıl önce Şikayet Et
    sizi sadece sizin gibi islâm düşmanı yahudiler tanır çünkü siz bir kuklasınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı