İsrail'in 'Dahlan' planı iddiası

Filistin İslami Hareketi lideri Raid Salah’ın yardımcısı Nasır Halid, İsrail'in Mahmud Abbas'ı tasfiye edip, yerine Muhammed Dahlan'ı hazırladığını söyledi.

İsrail'in 'Dahlan' planı iddiası
İsrail'in 'Dahlan' planı iddiası
GİRİŞ 28.11.2017 09:26 GÜNCELLEME 28.11.2017 09:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Siyonist İsrail’in yaklaşık 4 aydır zindanda tuttuğu Filistin İslami Hareketi lideri, Kudüs Muhafızı Raid Salah’ın yardımcısı Nasır Halid, önemli açıklamalarda bulundu. 

 

İSRAİL'İN DAHLAN PLANI

FETÖ'nün 15 Temmuz işgal girişimine de destek veren Dahlan'ın Filistin'e dayatılacağını belirten Halid, senaryoyu şu şekilde paylaştı:

''İsrail, ABD ve Körfez ülkeleri Muhammed Dahlan ismini konuşuyor. Onlar konuşuyorsa demek ki bu isim başımıza gelecek. Halk ne düşünüyor derseniz; halk, Dahlan’ı istemiyor ama kabul etmek zorunda kalacak. 1 Aralık’ta uzlaşı hükümetinin resmen başlayacağı söyleniyor. İsrail zaten bu hükümetin başına Dahlan’ın getirileceğini dillendirmeye başladı.''

Halid, ''Türkiye, Kudüs ve Mescid-i Aksa davasının yanında olan tek ülke. Biz zaten kendimizi Türkler’le tek millet olarak görüyoruz. Biz Türkler’in ziyaretlerinden çok memnunuz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Türkiye bizi ayakta tutuyor'' diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • EKİNOKS 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Onursuz Dahlan Filistin Halkını Resmen İsrail'e Ve Madde İn Usa Ya Satacak Dilerizki Filistin Halkı Onurlarına Ve Vatanlarına Sahip Çıkarlar
    Cevapla
  • Okyanus 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamın suratına bakınca şeytan görmüş gibi euzu besmele çekesi geliyor insanın...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor