Kasım Süleymani'den ABD'ye soğuk duş!

İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'ye mektup gönderdiğini söyleyen Mike Pompeo, Süleymani'nin mektubu açmayı reddettiğini söyledi.

Kasım Süleymani'den ABD'ye soğuk duş!
Kasım Süleymani'den ABD'ye soğuk duş!
GİRİŞ 03.12.2017 16:30 GÜNCELLEME 03.12.2017 16:30
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanlığı'na getirileceği iddia edilen ve İran'la savaş yanlısı tutumuyla tanınan Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) Direktörü Mike Pompeo, ünlü İranlı general Kasım Süleymani'ye mektup yazdığını söyledi.

 



Pompeo, İran Devrim Muhafızları'nın yurt dışı operasyonlarını yürüten Kudüs Gücü'nü komuta eden Süleymani'nin mektubu açmadığını öne sürdü, ama bu bilgiyi nereden edindiğini belirtmedi.

Washington Post'un duyurduğu habere göre Ronald Reagan Başkanlık Vakfı'nda konuşma yapan CIA Direktörü şunları söyledi:

''(Süleymani'ye) bir not gönderdim. Gönderdim çünkü kendisi kontrolündeki güçlerin Irak'taki Amerikan çıkarlarını tehdit edebileceğini ima etmişti. Mektubu açmayı reddetti, dürüst olmak gerekirse bu yüzden kalbim kırılmadı.''

YORUMLAR 25
  • Mehmet A. 6 yıl önce Şikayet Et
    Yine amerika iranı müslümanlar üzerine lider yapmak için poh pohluyor. Suriye'de kaybolan imajını düzeltme çabasında. İrana ha vurdu havuracak yavrum iran 20 sene oldu daha vuracak. İran sunni öldürmek siyonist öldürmekten daha sevap.
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi Adam! ABD' ye resmen dus degil, "Agaya mektup yaziyrsen ha!" Demis. Biz bunlari nedense yapamiyoruz, sonra 500 yillik devletiz diyoruz.
    Cevapla
  • ali heydar 6 yıl önce Şikayet Et
    musulu amerika havadan bombalarken haşdi şabi karadan savaşıyor du gayet güzel müttefiklerdi koalisyon gücü denen lanetli ortaklıkta iki ülkede o koalisyonun içindeydi neymiş mektubu açmamış bu danışıklı dövüş numaraları iyice sıktı artık
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bazen düşmanla düşmanı öldürtürsün veya düşmanı manupile ederek ona yapmak istediğin şeyi o yapmak istiyormuşgibi sunarsın malesef bunlar uygulanan stratejiler sen bunlardan habersiz olabilirsin ama dünya bunu kullanıyor devletler hep kullanmıştır.
    Cevapla
  • saydemir 6 yıl önce Şikayet Et
    İran’ın ve İranlı yöneticilerin ikircikli tavırları ve yönetim anlayışları kabul edilemez,zira İran’ın Filistin diye bir derdi hiç olmadı,keza s.arabistan.
    Cevapla
  • ermiş 6 yıl önce Şikayet Et
    Hamas'ın iran açıklamalarına bak Türkiye birlikte ne çok hangi ülkeden destek aldıklarını açıklıyorlar aras sıra. keza Bosna mücadelesinde bak İlk silahı gönderen devlet olarak destek veren ülkelere, bilip bilmeden sallıyorsunuz Müslümanlar arasına nifak sokmayın
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    iste asil kahraman . ! helal olsun arkadas .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...