Dünyanın gözü önünde bir skandal hamle daha!

Son zamanlarda hukuksuz bir biçimde Müslümanları evlerinden ederek büyük bir inşaat yapılanmasına giden İsrail yönetimi, Kudüs üzerindeki illegal yapılarını artırmaya gidiyor.

GİRİŞ 08.12.2017 10:15 GÜNCELLEME 08.12.2017 11:22
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

ABD'nin Kudüs kararı dünyanın gündemine bomba gibi düşerken, bu durum İslam ülkelerini de derinden sarstı. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkelerde çok sayıda ABD ve İsrail karşıtı gösteriler düzenlenirken, işgale büyük tepkiler gösteriliyor. 

 

İşgal haberi henüz yayılmışken İsrail cephesinden yeni bir karar daha açıklandı. Kudüse 14 bin yeni yapının inşa edileceği açıklandı.

14 BİN YENİ YAPIYA ONAY

Tüm dünyanın gözü önünde gerçekleşen bu işgal, Avrupa'nın, ABD'nin ve diğer devlet ve uluslararası örgütlerin şahitliğinde yapılıyor adeta. Öyle ki daha önce de bu haksız yapılanma "sözde" kınanarak İsrail'i barış sürecine çağırmışlar, ancak inşaatlardan vazgeçmeyen İsrail'e de herhangi bir yaptırım uygulanmadı.

Kudüs'te 14 bin yeni yapılanmanın 6 binden fazlasının Müslüman bölgelerde inşa edilmesi hedefleniyor. 

FİLİSTİN SINIRINA YAHUDİ KONUTLARI

Konut ve İnşaat Bakanı Yoav Galant tarafından geliştirilen planın bir parçası olarak, Kudüs'ün kuzeyinde ve Ramallah'ın hemen dışında Atarot için beş bin adet, Doğu Kudüs'teki Yahudi mahallesi için bir bin adet daha konutun inşa edilmesi planlanıyor.

Bununla bilikte inşa edilecek konutlar sonrasında da bölgedeki Müslümanlara ait evler yıkılarak dönüşüm projesine dahil edilecek, Müslümanlar kaderlerine terk edilecek.

YORUMLAR 29
  • halil aksu 6 yıl önce Şikayet Et
    türk inşaat firmaları sıraya girerler şimdi
    Cevapla
  • KUDÜS 6 yıl önce Şikayet Et
    Ses cıkarmayın MÜSLÜMANLAR UYUYO
    Cevapla
  • Ne ne 6 yıl önce Şikayet Et
    Toplanın yahudiler dünyanın heryerinde Allah topluca cezanızı verecek inş fitneniz başınızı yiyecek
    Cevapla
  • EBRAR 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu yahudilere yer yüzü Müslümanları öyle bir diş geçirmesi lazım ki yahudini yapmış olduğuna pişman olması lazım. her gün Müslüman Filistinlileri öldürmuyor mu öldürüyor o zaman yer yüzünde bir miyar 700 milyon Müslüman var elimiz neden bağlı kalsın.
    Cevapla
  • Eginli 6 yıl önce Şikayet Et
    O bir milyar 700 milyonun kaçta kaçı şuurlu? Yahudiye destek çıkan, seven kollayan, modern çağdaş müslüman larmi dersin....Kuzey Irak'taki ler hemen israil bayraklarını alıp sokağa çıkmışlardı :)
    Cevapla
  • sato 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH sizlere zararlarin en buyugunu versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin kararı sonrası İsrail'den tehdit gibi açıklama! ABD'yi resmen uyardılar
Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren şahıs hakkında yeni gelişme! Karar verildi