İsrail yol vermedi, minik Dalal öldü!

Terör devleti İsrail'in hukuk tanımaz insanlık dışı uygulamaları can almaya devam ediyor...

İsrail yol vermedi, minik Dalal öldü!
İsrail yol vermedi, minik Dalal öldü!
GİRİŞ 01.01.2018 11:49 GÜNCELLEME 01.01.2018 14:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Filistinlilerin, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak ilan etmesinden sonra yaptığı protestolara gerçek mermilerle müdahale edip 20'ye yakın Müslümanı şehit eden terör devleti İsrail, önceki gece de bir minik kızın ölümüne neden oldu. 

 



İşgal altındaki Batı Şeria’nın Awarta köyünde önceki gece ateşi çıkıp rahatsızlanan minik Dalal Luhl’u ailesi gece yarısı hastaneye götürmek için yola çıktı. Ancak İşgalci siyonistlerin askerleri gece saat 22.00’yi geçtiği için köyden çıkmalarına izin vermedi. Ateşi daha da yükselen 5 yaşlarındaki minik Dalal Luhl, ailesinin tüm çabalarına rağmen köyden çıkarılıp doktora götürülemediği için kısa süre sonra hayatını kaybetti. 

Ailesi ölen minik kızı, ertesi gün kefenleyip defnederken, kontrol noktasındaki siyonist köpeklere de sert tepki gösterdi. Doktora gitmelerine bile izin vermeyen İsrail’in hukuk tanımaz tavrına isyan eden aile, Siyonistlere lanet yağdırdı. Cenaze töreninde babanın minik kızına son bakışı ise, yürekleri burktu.

YORUMLAR 8
  • DOGRULAR 6 yıl önce Şikayet Et
    Eyy gök ehli daha ne kadar sabredeceksiniz bekliyoruzz
    Cevapla
  • akenaton 6 yıl önce Şikayet Et
    rabbim belalarina versin tez zamanda
    Cevapla
  • fani 6 yıl önce Şikayet Et
    Cehennem de yansın israil
    Cevapla
  • Çiçek 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünya onlara da kalmaz alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demiş büyüklerimiz bu küçüçük yavrunun feryadını anaların göz yaşıda hepsinin hesabı bu dünyada hesap sorulur yüce yaradan tarafından ahirete kalmasın inşallah
    Cevapla
  • ben tek siz hepiniz 6 yıl önce Şikayet Et
    artık yeter deyip dünyayı şunların başına yıkalım. korkmayın onlatın arkasında abd varsa müslümanların arkasında da Allah vardır. Allah bizimle beraberdir. Dostu Allah olanın düşmanının kim olduğunun bir önemi yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek