Netanyahu'dan İran'a kötü haber

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İsrail iç istihbarat servisi Şin Bet'in (Şabak) İran istihbaratına çalışan bir terör şebekesini çökerttiğini açıkladı.

Netanyahu'dan İran'a kötü haber
Netanyahu'dan İran'a kötü haber
GİRİŞ 04.01.2018 12:01 GÜNCELLEME 04.01.2018 12:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şebekenin Ürdün Nehri'nin batı yakasında konuşlandığını belirten Netanyahu, İran istihbaratının daha önce de farklı yollardan İsrail'e darbe indirme girişiminde bulunduğunu kaydetti. 

 

 

Netanyahu, "İran'ın İsrail'e karşı yürüttüğü terör faaliyetlerine dikkat etmenizi rica ediyorum. Tahran yönetimi bunu sadece Hamas, Hizbullah ve Filistin İslami Cihat Örgütü'ne yardım ederek değil, aynı zamanda İsrail topraklarında terör eylemler düzenlemeye çalışarak gerçekleştiriyor" dedi.

İSRAİL İSTİHBARATI ÜÇ FİLİSTİNLİYİ YAKALADI

Bu arada Sputnik'in ulaştığı Şin Bet raporuna göre İsrail'de üç Filistinli yakalandı. Üç Filistinli arasında en etkili olduğu belirtilen, 2015 yılında İran istihbaratı tarafından görevlendirilen Muhammed Maharmeh'in İsrail'de terör saldırıları hazırladığı ifade edildi.

Raporda, İran istihbaratının Güney Afrika'yı Batı Şeria ve İsrail'de çalışacak ajanları bulma bölgesi olacağı seçtiği de kaydedildi.

YORUMLAR 3
  • feyyaz 6 yıl önce Şikayet Et
    şu israil ve siyonistleri haritadan silmek lazım
    Cevapla
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist israil yine bi yalan ile ümmeti birbirine düşürüyor muslumanım diyen liderler uyanık olmalı burda en önemli görev Reise YANİ T.C.CUMHURBAŞKANI Erdogan a düşüyor
    Cevapla
  • Harun 6 yıl önce Şikayet Et
    siyonistler yine yalan üstüme oyun oynuyor Reis şunlara artık bi ders vermenin xsni gelmedimi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki