İsrail askerlerinden Filistinli anneye barbarlık

İsrailli askerleri, Nebi Salih bölgesinde işgalci İsraillileri protesto eden bir grup Filistinli anne ve kızlarına böyle saldırdı.

GİRİŞ 06.11.2012 16:52 GÜNCELLEME 06.11.2012 17:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail Kanal 2 televizyonunda yayınlandığı görüntülerde Nebi Salih bölgesinde işgalci İsraillileri protesto eden bir grup Filistinliye barbarca saldıran İsrail askerleri bir Filistinli kadını sürükleyip götürürken, o Filistinli kadının 10 yaşındaki kızı ise annesinin götürülüşüne karşı feryad ediyor.

YORUMLAR 4
  • sadbinebivakkas 11 yıl önce Şikayet Et
    silah kimde ise güç onda dır!. müslüman lar cihadı terek etti ALLAH onara öyle bir zillet veridi ki tarihte örneği yoktur. tüm beledeler kılıç ile alındı! yine klıçla alınması lazım ..israil güzel söz ile nasihala diyalogla hoşgörü ıslah olacak mı?sanımıyorum.. eğer öyle ise 80-100 yıl dır bu politka güdülüyor.
    Cevapla
  • erdoğan 11 yıl önce Şikayet Et
    insanlık sizlerden ırak olmuştur hep,. yalvaracağınız günleri bir göreydiniz belki sizler için umut ıolurdu ama, sizler onada düzmece haberler derdiniz..
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    israil ve ortadoğu halkları. türkiye nin kopuk israil politikası ve psikolojik baskısını dahada artırması ve tüm ortadoğu ülkelerinin türkiyeyi destekleyip aynı politikayı uygulaması israili büyük ölçüde psikolojık sıkıntıya sokacaktır....
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    israilin bu şımarıklığı, elinde silah oluşundandır . .. arplar ve islam alemi uyurken israil silah yapmayla uğraştı ve yaptı orta doğuda herkese böyle davranır artık .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür F-16 testleri başarıyla geçti: Hedefi tam isabetle vurdu
Bahçeli'den 28 Şubat tahliyeleriyle ilgili açıklama! Çetin Doğan'a tepki!