''Renklerin Sesi'' 7 Mayıs'ta görücüye çıkıyor

Tual İstanbul Görsel Kültür ve Sanat Derneği tarafından organize edilen karma sergi 7 Mayıs'ta görücüye çıkartılacak.

''Renklerin Sesi'' 7 Mayıs'ta görücüye çıkıyor
''Renklerin Sesi'' 7 Mayıs'ta görücüye çıkıyor
GİRİŞ 03.05.2014 11:44 GÜNCELLEME 05.05.2014 14:50

Türkiye'de çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin öğrenme yeteneğini, düş gücünü destekleyen, el ve görsel sanatlardan yararlanmalarına olanak sağlayacak çalışmaları yapmak amacı ile kurulan Tual İstanbul Görsel ve Kültür Sanat Derneği ''Renklerin Sesi'' isimli sergi açıyor.

Tual İstanbul Görsel Kültür ve Sanat Derneği tarafından Eyüp Belediyesi Sergi Salonunda organize edilen karma sergideki eserlerin çoğunluğu dernek öğrencilerinin yapmış olduğu resimlerden oluşuyor. Öğrencilerin yanısıra geçmişte önemli akademik ve sanat faaliyetlerinde boy gösteren ressam, grafik ve fotoğraf sanatçıları da sergide yer alıyor.

7-11 Mayıs tarihleri arasında Eyüp Belediyesi Sergi salonunda gösterilecek olan sergide resim ve fotoğraf sanatının düşünce, teknik, ve görselliğin eşsiz eserleri sanatseverlere sunulacak.

Sergide yer alan sanatçılar

Azize Rodoplu, Samet Mutlu, Osman Durmaz, Özlem Diri, İkra Şahin, Asiye Yelkenci, Fatoş Erdim, Nurdan Sen, Deniz Tokgöz, İlyas Olgun, Nurhilal Önür, Füsun Özler, Esin Ener, Sultan Erdoğan, Serap Erdoğan, Osman Ertuğ Ilgıcı, Recep Usta

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!