Yılmaz Özdil, Hürriyet'e veda için gitti

Yılmaz Özdil, krizin ardından bugün ilk kez Hürriyet binasındaydı...

Yılmaz Özdil, Hürriyet'e veda için gitti
Yılmaz Özdil, Hürriyet'e veda için gitti
GİRİŞ 20.08.2014 14:56 GÜNCELLEME 20.08.2014 14:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yazısı yayınlanmayınca Hürriyet'le yolları ayrılan YIlmaz Özdil, bugün Hürriyet binasına gitti.

Medyatava'da yer alan habere göre çalışanlarla vedalaşan ve selfie çektiren Özdil'in Hürriyet'ten ayrılıp ayrılmadığı konusu da netlik kazanmış oldu. Özdil, vedalaşmanın ardından binadan ayrıldı.

YORUMLAR 4
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    BUNU HER TARAFI GAZETECİ OLSA BEN MAHLLİ GAZTEYE BİLE YAZDIRMAM ÇÜNKİ ?. Virüs bu tip gazeteciler.BULUNDUKLARI YERİ VİRÜS BULAŞTIRARAK MAHVEDERLER.SOKA'TA GEZERKEN BİLE BÖYLELERİNİ DEZENFEKTE YAPACAKSIN MAKİNESİNİ HİÇ YANINDAN AYIRMAYACAKSIN NE OLUR NE OLMAZ DİYE !!!
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ..... sözcü halk tv ulusal tv seni bekliyor tüm kovulanların yeni adresi=)
    Cevapla
  • osman çıtak 9 yıl önce Şikayet Et
    Cehennemin dibine kadar yolu var!. Miladı İsrail ile aynı olan yüksek tirajlı gazetenin en güzel köşelerinden birinde Başbakanımızın mezarına hacet eyleyecek kadar pespaye olmuş bu zata yazarlık yaptıranlar önce aynaya sonra düşen tirajlarına ve azalan web sitesi ziyaretçilerine baksıp şükretsinler ki bu millet sandıklarından da azizdir. Zira medya üzerinden milli iradeye bu boyutta hakarete dünyanın hiçbir demokrasisinde bu kadar müsamaha edilmez. Adamın dünyasını başına yıkı verirler. Canlı örnek: Rumeli Holding-UzanlGr.
    Cevapla
  • MUSTAFA YILDIRIM 9 yıl önce Şikayet Et
    Akıcı Yazıları vardı.. Sivri dilliydi, Şahsına karşı pek haz etmesem de Türkiye'de yazısını okurken hiç sıkmayan ender insanlardan biridir. Ama AKP ama CHP olsun her zaman eleştirel yaklaşmıştır. Hergün Yazısını okuyanlar lütfen yorum yapsın. bazen karşı görüşlü olnaları da görelim ki ayna daki yansıyan suretimizdeki hataları bize söylesinler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu