Karalama ve itibarsızlaştırma Hürriyet’i!

Hürriyet gazetesi, çarpıtma haberleriyle namuslu masum insanları kamuoyu nezdinde itibarsızlaştırmaya devam ediyor.

Karalama ve itibarsızlaştırma Hürriyet’i!
Karalama ve itibarsızlaştırma Hürriyet’i!
GİRİŞ 27.08.2015 15:15 GÜNCELLEME 27.08.2015 15:25

Doğan medyasının amiral gemisi konumundaki Hürriyet, daha önce pek çok haberinde uyguladığı kara çalma ve itibarsızlaştırma 'hürriyet’ini bir kez daha kullandı. Gazete, bu kez de Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına ataması yapılan Vedat Ali Tektaş’ı hedef seçti.

Hürriyet, mesleğinde tam 25 yılını doldurmuş bir hukuk adamının rutin terfisini, mahkemenin beraat kararıyla sonuçlanan Deniz Feneri davasıyla ilişkilendirip, bir ödüllendirmeymiş gibi göstererek çirkin bir itibarsızlaştırma kampanyasına alet etti.

11 bakanlıkta yapılan olağan atama ve görevden almaları olağanüstü bir üslupla veren gazete, Başmüfettiş Vedat Ali Tektaş’ın Deniz Feneri soruşturmasında savcıların evrakta sahteciliğinin belgelenmesini ve sonrasında cezalandırılmalarını istemesini hukuk dışıymış gibi göstererek bir skandala da imza attı. Oysa ki 3 savcının, Deniz Feneri soruşturmasında evrakta sahtecilik yaptıkları müfettiş raporuyla belgelendikten sonra görevden alınmalarına karar verilmişti.

BAŞKAN YARDIMCISIYDI BAŞKAN OLDU

Tektaş bürokrasi merdivenlerini en alt kademeden başlayarak tek tek çıkmış 25 yıllık hukuk birikimi olan bir isim... Sırasıyla Nurdağı, Aşkale ve Kadınhanı Cumhuriyet Savcılığı, Adalet Bakanlığı Müfettişliği, Adalet Bakanlığı Başmüfettişliği, HSYK Başmüfettişliği, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Son atamayla Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına getirildi. (SABAH)

YORUMLAR 10
  • temiz bey 11 yıl önce Şikayet Et
    Bu hain müsfetteyi okuyan hürriyetin yaptığına ortak oluyor ! doğan medya Cumhuriyet sözcü zaman bunları elime dahi almam !
    Cevapla
  • ferhat s 11 yıl önce Şikayet Et
    hürriyt yilardir yalan haber yapiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: FETÖ Siyonizme uşaklık yaptı
İsrail Cumhurbaşkanı Türk hava sahasından nasıl geçti? Türk yetkiliden ilk yorum: Dikkat çeken Şuşa detayı