Şamil Tayyar'dan fotoğrafa çarpıcı yorum

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Şırnak'ta ölen teröristin cesedinin polis zırhlı aracında sürüklenmesiyle ilgili ilginç bir yorum yaptı.

Şamil Tayyar'dan fotoğrafa çarpıcı yorum
Şamil Tayyar'dan fotoğrafa çarpıcı yorum
GİRİŞ 05.10.2015 08:16 GÜNCELLEME 05.10.2015 11:05
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik'in kayınbiraderi Hacı Lokman Birlik, polisin hendekleri kapatma gerekçesiyle düzenlediği operasyonda çıkan çatışmada öldürüldü. Birlik'in cesedinin polis aracının arkasına bağlanarak metrelerce sürüklendiğini gösteren fotoğraf Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

TAYYAR PARALEL YAPIYI SUÇLADI

Konuyla ilgili en ilginç yorum ise AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan geldi. Cemaat'e yakınlığıyla bilinen Meydan gazetesinin konuyla ilgili yaptığı haberin fotoğrafını paylaşan Tayyar, "KCK'da kelepçeli fotoyla çözüm sürecini baltalayan paralel yapı, şimdi ceset kumpasıyla operasyonları gölgeliyor." dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu arada İçişleri Bakanlığı yazılı açıklama yaparak sosyal medyaya yansıyan ve Şırnak'ta yaşandığı iddia edilen hadiseyle ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti.

İddiaların tüm boyutlarıyla araştırılacağı kaydedilen açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bir hukuk devletidir. Terörle mücadelemiz hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde kararlılıkla sürdürülecektir" ifadesine yer verildi.

YORUMLAR 46
  • Aras.. 8 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYEMİZ 90 yıllar,da olsaydı bu gün ülkemize kin kusanlar kim olursa olsun kendisini asit kuyusun,da bulurdu özellikle ermeni terörist kandil etekli seloyan dewirtaşyan ve saz ekibi başını kaldıramaz,dı...,NOOKTAA...
    Cevapla
  • Kötü Psikoloji 8 yıl önce Şikayet Et
    Orda görev yapan silahlı güçlerin nasıl bir psikolojide olduğunu bilmiyorsunuz. Vatan düşmanlarına karşı kelle koltukta her an ölebilirim psikolojisinde hizmet ediyorlar. Kimin pkklı kimin halk olduğu belli değil bölge çok gergin. Teröriste sürünmek yakışır ama Türk askerine bunu yapmak yakışmaz. Devletin bölgeye psikolojik destekte yollaması lazım.
    Cevapla
  • Bir Bilen 8 yıl önce Şikayet Et
    Zaten vatanına ihanet etmenin sonu sürünmektir.Yani bu hain hak ettiğine kavuşmuş.Bunda özel bir durum yok.Asıl "unutmayacağız" diye tweet atanlar,gerçekten hainlerin başına ne geldiğini unutmazlarsa kendi sonları için daha iyi olur.
    Cevapla
  • ALKAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Resme dikkatli bakılırsa ipin herhangi bir yere bağlanmadığını görürsünüz.İp bağlanacak yer arka kapının hemen altında yerde kan izi yok ve gölge boyuna bakın
    Cevapla
  • sarııı 8 yıl önce Şikayet Et
    ben ol sam yakalanan terörü mey dan da asarııııımmmm ibret içim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz