Gökçek: Ankara katliamını HDP-PKK birlikte yaptı

Ankara ve Surçu katliamının arkasında PKK ve HDP'nin olduğu iddia eden Melih Gökçek belgeli açıklama yaptı..

GİRİŞ 24.10.2015 09:13 GÜNCELLEME 24.10.2015 09:43
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eli kanlı terör örgütü PKK ile onun siyasi uzantısı HDP'nin Türkiye'yi kana bulayan terör olaylarıyla ilişkisini belgelerle ortaya koydu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek,artan terör saldırıları ve Türkiye üzerinde oynanan oyunları "Arka Plan" programında açıkladı. Gökçek, Suruç, Diyarbakır ve Ankara'daki katliamların HDP ile terör örgütü PKK ortaklığıyla gerçekleştiğini belirtti. 

PKK'YI ELE VEREN KİMLİK

Suruç saldırısından 13 saat sonra, HDP'liler tarafından polise verilen kimliğin Suruç saldırısını PKK tarafından yapıldığının en büyük kanıtı olduğunu dile getiren Gökçek "Bomba patladığında işin mantığına baktığınızda kimliğin paramparça olması lazım. Üzerinde bir damla kan var mı? Üzeri yanmış ama. Çünkü o his verilmek istenmiş. Çok aptalca, çok salakça düşmüşler. Polisin bu işin üzerine gitmesi lazım." şeklinde konuştu.

ANKARA SALDIRISI HDP'NİN OYLARINI ARTIRMAK İÇİN YAPILDI

Melih Gökçek, Ankara'da 10 Ekim'de meydana gelen ve 102 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırı sonrasında anma törenine katılan Demirtaş ve bazı HDP'li vekilerin medyaya yansıyan fotoğraflarının olayın perde arkasını net bir şekilde aydınlattığını belirtti. Gökçek, Ankara'daki saldırının tamamen HDP'ye yaradığının altını çizdi ve gar önündeki bombalı eylemin 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde söz konusu partinin oylarını artırmak için düzenlenmiş olabileceğini ifade etti.

Gökçek bu açıklamaları A Haber televizyonunda yaptı.

YORUMLAR 46
  • kerem 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkan sadece bu delil yetmez. Türkiye mizin selameti için daha fazla delil lazım.
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Yok daha neler?..Bombalama yapmadan önce işte biz burayı bombalayacağız ön cepheden 20*30 Fotomuzu çekin diyen pozlarmı istiyorsun..:):):).
    Cevapla
  • Kürt 8 yıl önce Şikayet Et
    Beyni yıkanmışlar gözleri ile görseler yinede inanmazalar.
    Cevapla
  • Rte 8 yıl önce Şikayet Et
    Agzina saglik baskan icimize su serptin Hdpye oy verenler onlarin arkasinda olanlar hem ailesini anasini bacisini kardesini oldurtturup hemde bas koselerine oturtacaklarmi acaba merak ediyomm
    Cevapla
  • Tolga 8 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinin foyasını ortaya koydu.Helal olsun Başkanım
    Cevapla
  • TURAB 8 yıl önce Şikayet Et
    Vay Allah senden razı olsun. Ben her tarafımı yırttım. Şunu yüksek perdeden dile getirsinler diye.. Ama senden başkası dile getirmedi. Çok gözüme girdin çok.. Selo'ya meydan oku. Karşıma çık de. Kürtlerin katili sizsiniz de.. Bunu bir tek sen yaparsın... Haydi Yiğit Adam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Altay'dan sessiz sedasız öğrencilere yıllık 126,5 milyon TL destek
Başıboş köpek sürüsü Kocaeli'de yavru köpeği canlı canlı yedi