Cem Küçük, Erdoğan hükümetini yerden yere vurmuş

DEniz Feneri üzerinden AK Parti'yi devirmeye çalışanlara çanak tutan Cem Küçük'ün, Erdoğan'ı da doğrudan hedef aldığı yazısı ortaya çıktı.

Cem Küçük, Erdoğan hükümetini yerden yere vurmuş
Cem Küçük, Erdoğan hükümetini yerden yere vurmuş
GİRİŞ 15.02.2016 08:46 GÜNCELLEME 15.02.2016 08:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Daha önceki yazısında FETÖ'yü yere göğe sığdıramayan, Türkiye'nin bu cemaate ihtiyacı olduğunu yazan tetikçi Küçük Bey, bu yapının hedefindeki Recep Tayyip Erdoğan için de ağır eleştiriler içeren bir köşe yazısı daha ortaya çıktı.

Yıl bu kez 2013.. Recep Tayyip Erdoğan hükümetinin Suriye politikasını yerden yere vuran Cem Küçük, 'Suriye politikanız iflas etmiştir' diyerek Erdoğan'ı da hedef almış.

Taha Dağlı'nın tekrar gündeme getirdiği o yazılarda Cem Küçük bakın neler demiş;

Tarih: Mayıs 2013 Reyhanlı’da terör saldırıları gerçekleştiriliyor.

Cem Küçük köşe yazısında Türkiye’nin Suriye politikasını yerden yere vuruyor.

İşte yazısındaki o bölüm:
"Eğriye eğri, hükümetin Suriye politikası iflasın iflasıdır. Bölge dinamiklerini bilmeden, her ülkeyi birbiriyle aynı zannederek hareket etmenin faturası böyle ağır olur..."

Bir başka köşe yazısında Gülen cemaatini yere göğe sığdıramadığını görmüştük.
İnanılmaz iltifatlarla FETÖ güzellemesi yapıyor, bu örgütün yapılanmasını vatana millete en hayırlı hizmet diye yutturuyordu.



FETÖ yazısı 2011’e aitti.
Ondan iki yıl sonra bu kez 2013 yılında Türkiye’nin Suriye politikasını yerden yere vuran ifadelerle bir yazı kaleme aldı.

Reyhanlı’daki terör saldırılarının Şam rejiminin işi olmadığını anlattığı yazısında Türkiye’nin Suriye politikasına da fena halde çakıyordu.

Hükümeti yani dönem Başbakanlık görevindeki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, “bölge dinamiklerini bilmeden, her ülkeyi birbiriyle aynı zannederek hareket etmekle” suçluyordu.

FETÖ yazısını yazdığı yıllarda FETÖ’cülerle sıkı fıkı olduğuna dair hatta onların bir ajanı olarak bizim mahalleye yerleştirildiğine dair çok yazılıp, çizildi, konuşuldu.



Türkiye’nin Suriye politikasını yerden yere vurduğu yazısını yazdığı dönemde ise hangi güçlerle irtibat halinde olduğunu kestirmek zor.
Zira o yazıda Şam rejimini aklama gayretleri de vardı.

CV’sinde bu örneklerin olduğu biri bugün Türkiye’de önüne geleni paralel, hain falan ilan ediyor, kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışıyor.

Sürekli tasfiye peşinde, onu indirelim, bunu kıralım, bunu dökelim diye ateş ediyor. Çoğu zaman tek kalınca etrafına sarıyor, grubunda yazan arkadaşlarımızı da gaza getirmeye kalkıyor, “diğerleri niye susuyor, siz de Ethem Bey’den maaş alıyorsunuz” diyor.

İnsan ister istemez düşünüyor “asıl kripto bu olmasın” diye?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın lideri olduğu hareket, bin bir türlü yerli ve yabancı düşmanların tehdit, kumpas, tuzak ve saldırılarına hedef oldu.
Hepsini de tek tek bertaraf etmeyi başardı.

Dimdik çıktığı o saldırıların ardından bugün bir fitne belası sıkça konuşulur durumda. İnsanlar, bu davanın olası bir fitne tuzağına düşürülmesinden endişeli.

İşte bu ortamda birileri çıkıp fitne üstüne fitne üretmeye kalkıyorsa, kimmiş bu adam diye bakmakta fayda var?

YORUMLAR 2
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Her samimiyetsiz insanin foyasi ortaya cikar illaki...
    Cevapla
  • adalet 8 yıl önce Şikayet Et
    evet seninde bir gün ortaya çokacak değilmi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı