Kütahya'da cinayet şüphelisi 2 kişi tutuklandı

Kütahya'da bir kadının pompalı tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Kütahya'da cinayet şüphelisi 2 kişi tutuklandı
Kütahya'da cinayet şüphelisi 2 kişi tutuklandı
GİRİŞ 22.03.2013 22:27 GÜNCELLEME 22.03.2013 22:27

Şüpheliler Semih D. (24) ve Orhan S, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkeme, şüphelilerin tutuklanmasına karar verdi.

Cinayeti, maktul 31 yaşındaki Ümit Zehra Aydar'ın yaklaşık 3 yıldır sevgilisi olduğu öne sürülen Semih D'nin 19 Mart'ta Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy beldesinde işlediği iddia edildi.

Semih D'nin, cesedi otomobille il merkezine getirdikten sonra aracı park ederek uzaklaştığı ve arkadaşı Orhan D'nin ona yardım ettiği ileri sürüldü.

Tavşanlı ilçesindeki bir gazinoda konsomatris olarak çalıştığı belirlenen Aydar'ın, İl Emniyet Müdürlüğü'nden koruma talebinde bulunmadığı bildirildi.

Polis ekipleri, dün akşam ihbar doğrultusunda inceledikleri Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda park halindeki otomobilde, Adıyaman nüfusuna kayıtlı Ümit Zehra Aydar'ın cesedini bulmuş, şüpheliler Bahçelievler Mahallesi Yörünge Sokak'ta bir evde gözaltına alınmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Suriye topraklarında sessiz işgal: Çifte pasaportlu İsrailliler arazileri ele geçiriyor!
Borsa İstanbul tarihinde ilk kez 15.000 puanı aştı!