İki ünlü isim daha gözaltına alındı

Oyuncu Rıza Kocaoğlu ile yönetmen Uluç Bayraktar narkotik operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

İki ünlü isim daha gözaltına alındı
İki ünlü isim daha gözaltına alındı
GİRİŞ 15.08.2013 14:08 GÜNCELLEME 15.08.2013 15:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta yapılan uyuşturucu operasyonunun artçı sarsıntıları gelmeye devam ediyor.

Son olarak Ezel ve Karadayı dizilerinde rol alan oyuncu Rıza Kocaoğlu ve bu dizilerin yönetmeni Uluç Bayraktar uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen hafta İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyon kapsamında aranan ve yurt dışında olduğu belirlenen Rıza Kocaoğlu ile Uluç Bayraktar'ın Türkiye'ye döneceğini öğrendi.

Uçakları Atatürk Havalimanı'na inen iki şüpheli, narkotik ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Yerleşkesi'ndeki Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilen Kocaoğlu ile Bayraktar'ın işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    kenan imirzalioğlu ve bir çok ünlü kullanıcılar arasında...... iğrenç bir durum ...tam bir rezillik....insan yüzüne nasıl çıkıyorlar anlaşılır gibi değil?...
    Cevapla
  • serdar kıran 10 yıl önce Şikayet Et
    ah nihat bey. bize ne diyorsunuz da şimdi bu demokrasi havarisi bağımlı arkadaşlar çıkarlar yarın sosyal gençlik .çağdaş gençlik .ilerici gençlik yaşamasını bilen gençlik. vs vs diye nutuk çekerler tabi bizim tamamen saf ve temiz duygularla bunlara yaşam tarzından ötürü saygı duyan evlatlarımızda bunları örnek alırlar .bizim kimseyi yaşam tarzından ötürü yargıladığımız falan yok tabi . ama şu bir gerçekki para ve şöhretle mutluluk ve huzur olmuyor ne kadar zengin olursa olsun ne kadar ünlü olursa olsun eğer yaptığı işlerde sadece maddiyata dayalı ise ve allah rızası yoksa hayatının manevi kısmı boş kalıyor . işte o yüzden bu tarz haberler gençliğimizi öğütleme bakımından önemli rol oynuyor .dolayısı ile bu habere nasıl baktığınız değil neyi gördüğünüz önemli
    Cevapla
  • Nihat Özbudun 10 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın, elalemin otundan bize ne? Yazmayın böyle şeyler... Yahu milletin yorgan altına ne kadar meraklısınız. Buna da gazetecilik mi deniyor? Bırakın elalemin ayıbını, kusurunu, meziyetlerini yazın. unutmayalım ki kötü örnek örnek değildir.
    Cevapla
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Ünlü isimler!. Bunca akıllı, güzel, kabiliyetli genç varken kim nasıl, niçin ünlü! oluyor anlamak zor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!
AK Parti'de değişim: 2K formülü