İzmir'de inanılmaz olay: Çıktığı direkte dehşeti yaşadı

İzmir'de Adnan Menderes Havalimanı girişindeki yüksek gerilim hattının geçtiği direğe intihar etmek için tırmanan kişinin başına öyle bir kaza geldi ki...

GİRİŞ 17.03.2014 17:15 GÜNCELLEME 17.03.2014 17:48
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'nin açılış törenin tamamlanması ve protokol üyelerinin alandan ayrılmasının ardından sağlık sorunları olduğu öğrenilen 32 yaşındaki İzzet Yurtseven, havalimanı girişindeki yüksek gerilim hattı direğine tırmandı.

ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI, DURUMU CİDDİ

Sağlık ve emeklilik sigortası istediğini söyleyen Yurtseven, bölgeye gelen ambulans, itfaiye ekipleri ile çevredeki vatandaşların ikna çabasına rağmen aşağı inmedi. Direğin tepesinde bir süre bekleyen İzzet Yurtseven, elektrik akımına kapıldı. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yurtseven'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Ay Yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    .... Acımasız olmayalım. İntihar her ne kadar hoş değilse, intihar edene "iyi olmuş" demek de aynı şekilde hoş değil ve biz müminlere yakışmaz.
    Cevapla
  • Harun Gulen 10 yıl önce Şikayet Et
    nasil insansiniz ya.... bu goruntunun uzerine yorumlari okurken kanim donuyor. ne cok kan meraklisi varmis. nezle olan adam hapsurur, neden diye sormazsiniz, hem nezlesin hemde neden hapsurdun demezsiniz, peki adamin psikolojik sorunu varsa, diregede cikar everestede tirmanir. tabi bizim akillilarimiz hemen dikkat cekmek icin cikti plan biraz ters gitti cezasini buldu seklinde bir bakis acisi. nasil insaniniz be boyle bilip bilmeden...
    Cevapla
  • ottomansince 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakkettiği Cezayı Almış. Nasıl bir aklın varki oralara çıkıyorsun insanın her türlü sıkıntısı olabilir derdi olabilir başka yollar dene eğer ölürsen göreceksin oraya çıkmanın cezasını benimde dertlerim var elektrik direğinemi çıkayım hiç üzülmedim haketmiş ölürse hiç şaşırmam dua etsin kül olmadı
    Cevapla
  • kaan aksoy 10 yıl önce Şikayet Et
    İtfaiyenin yeterszliği. itfaiyenin yetersizliği o direkte en az 35 kV gerilim var. Çarpılmak için değmesine gerek yok. yakaşması yeterli. İtfaiye derhal Teiaş'ı yada tedaşı arayarak elektriği kesmeliydi.
    Cevapla
  • selami yolaç 10 yıl önce Şikayet Et
    TEDBİR ALMAYAN DEVLET. Normal vatandaşın direğe çıkmaz demek ki sorunları varmış, yetkililer elektriği kesmeden inmesini söylüyor, ve kaçınılmaz kaza geliyorum dedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Zamanı gelmiş' diyerek o şehri uyardı: 6'nın üzerinde deprem üretebilecek faylar var
31 Mart'tan sonra ilk ciddi adım: Topluma önemli mesaj!