Adana'da gözaltına alınan 6 polis tutuklandı

Adana'da yasa dışı dinlemelere yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan biri emekli 8 emniyet mensubundan 6'sı sevk edildikleri mahkemede tutuklandı.

Adana'da gözaltına alınan 6 polis tutuklandı
Adana'da gözaltına alınan 6 polis tutuklandı
GİRİŞ 09.04.2014 10:56 GÜNCELLEME 09.04.2014 19:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Adana'daki yasa dışı dinlemelere yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen emniyet mensuplarından 2'si savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı; aralarında 2 emniyet müdürünün de bulunduğu 6 zanlı hakkında ise tutuklama kararı çıktı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde dün ikametlerinde arama yapılarak gözaltına alınan 6 polis sevk edildikleri mahkemede haklarında tutuklama kararı verildi. 

Gözaltındaki 2. Sınıf Emniyet Müdürü İsmail Bilgin, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ertuğrul Yetkin ile aralarında bir komiserin de bulunduğu daha önce istihbarat şubesinde görev yapmış 1'i kadın, 1'i emekli 6 polisin cumhuriyet savcılığınca ifadeleri alındı.


KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 4
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. tutuklamaların yetersiz oldugu yapılan darbe teşebbüşü ihanet ardında ülke ekonomisi milyarlarca dolar kayıp ve kişisel kazançlar bu yapı ve militanlarından talep edilmelidir.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 10 yıl önce Şikayet Et
    polis o suçu işlediyse tutuklansın ya işlemediyse verilen emri yerine getirdiyse. o emri veren savcı hakkında bir tutuklama kararı var mı. vurun abalıya olmasın sonra.. hani düşünüyorum o birimde çalışan ben olsam teknik izlemeyi sızdırırmıydım belki başbakana olan sempatimden bir yerlere haber göndermeye çalışırdım, ama başarır ama başaramam bilemiyorum.en azından denerdim. bu çocuklar gerçekten bu suçu işleyebilirmi diye düşündüm buna asla diye kesinlikle diye cevap veriyorum, birim amirin emrini yerine getirmiştir savcının emrini yerine getirmiştir ise eyvalla vijdanları rahat olsun berat ederler yok birilerine yaranmak için yapmışlarsa utanç verici cezasını da çekmeliler asıl olan devlettir asıl olan ülkemizdir. kimse ama hiç kimse bu ülkenin üstünde bir değere sahip değildir.
    Cevapla
  • Mustafa Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Utanç Verici Bir Durum. Çocuklarımı küçükten polis asker kıyafeti giydirip o mesleği sevdiriz çünkü çok güzel ve onurlu bir meslek ama gel görki birileri o onurlu mesleğe layık olamamış ve bir anda kendini, ailesini bir utancın içine soktular. Hoş kendi düşen ağlamaz.
    Cevapla
  • kayseriden38 10 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Bismillah... Bahar temizliği başladı..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi işgalci İsrail'i derinden vurdu: Bu işe başka ülkeler de bulaşırsa...
Kayyım iddiaları gündeme bomba gibi düştü! TFF'den açıklama...