Adana'da kayıp Gizem'in cesedi bulundu

Adana'da iki gün önce kaybolan ve tüm aramalara rağmen kendinden haber alınamayan 6 yaşındaki Gizem'in cesedi bulundu.

Adana'da  kayıp Gizem'in cesedi bulundu
Adana'da kayıp Gizem'in cesedi bulundu
GİRİŞ 29.04.2014 08:54 GÜNCELLEME 29.04.2014 17:02
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Merkez Seyhan İlçesi'nin Tellidere Mahallesi 72100 sokakta oturan Hatice ile Mustafa Akdeniz çiftinin 4 çocuğunun en küçüğü olan Gizem, annesi pazar alışverişine gittikten sonra oynamak için sokağa çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Gizem'den kötü haber geldi.

Gizem Akdeniz'in cesedi Karaisalı Yolu Rüzgarlı Tepe'de bulundu. Adana'da geçen pazar gününden beri kayıp olan ve dün gece öldürülmüş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katilinin kuzeni S.A.(25) olduğu ortaya çıktı. Şüpheli olarak S. A. gözaltına alındı. Gizem'in ablasıyla evlenmek istediği, izin verilmediği için intikam için yaptığı öne sürülüyor.

Adana Emniyet Müdürlüğü ve Ankara'dan gelen özel ekibin hassas çalışması sonucu cesedin gece saat 01.30 sularında bulunduğu belirtildi.

Polis, kamera kayıtlarında tespit etti

Küçük kızın kaybolmasının ardından bölgedeki tüm kameraları inceleme altına alan polis, kamera kayıtlarında Gizem'i, S.A.'nın arabasına binerken gördü. S.A. hemen gözaltına alınırken, evli ve çocuklu olan katil zanlısının Gizem'in hemşirelik bölümünde okuyan ablası ile evlenmek istediğini ama bu isteğinin kabul edilmediği için intikam amacıyla cinayeti işlediği iddiası üzerinde duruluyor.

İşkence ederek öldürmüş!

Küçük Gizem'in işkence yapılarak öldürüldüğü tespit edilirken, katilin küçük kızı önce boğduğu daha sonra da bıçakladığı belirlendi. Küçük kızın vücudunun bir bölümünde ise yanıklar olduğu ortaya çıkarken, polis olayın faili olarak Akdeniz'in kuzeni 25 yaşındaki S.A'yı gözaltına aldı.

Şüphelinin aracında cinayet izleri arandı

Küçük kızın kaybolmasının ardından arama çalışmalarına katılan Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Cinayet Büro Dedektifleri ile Ankara'dan gelen özel ekip bir yandan da da çevrede güvenlik kameraları topladı. Polis, Gizem'in evden iki sokak ileride son olarak Akdeniz ailesinin tandığı S.A. ile görüldüğünü tespit etti. Görüntülerin tespit edildiği sıralarda da üzücü haber geldi. Arama çalışmalarını yürüten ekipler Rüzgarlı Tepe Mevkiği'nde küçük kızın cesedini bulunca cinayet polisi hemen S.A.'yı gözaltına aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de S.A.'nın evinde ve arabasında cinayete dair izler aradı.

Arama çalışmalarına da katılmış

S.A.'nın Gizem'in kaybolmasından sonra eve gelerek arama çalışmalarına da katıldığı öğrenildi.

ABLASI ADLİ TIP ÖNÜNDE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Acı haberi alan Akdeniz ailesi Adlı Tıp Kurumu'na akın etti. Gizem'in ablası Gamze, sinir krizleri geçirip, kendini yerlere attı. Evlat acısıyla yıkılan baba Mustafa Akdeniz, gözyaşlarına boğulan çocuklarına sarılıp, sakinleştirmeye çalıştı. Acılı abla Gamze Akdeniz, katil zanlısına beddualar yağdırıp, "Onu kendi ellerimle öldüreceğim. Kardeşimin suçu neydi. Ona nasıl kıydı?" diye konuştu. Akdeniz ailesinin yakınları, Gizem'in ablalarını, bir otomobile bindirilip, götürdü.

100 POLİS KORUDU

6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan ve bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 25 yaşındaki S.A.'nın sorgusu tamamlandı. Adana Barosu'ndan görevlendirilen avukat nezaretinde ifade veren S.A., geniş güvenlik önlemleri altında Adana Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartıldı. Çelik yelekli olarak zırhlı araca bindirilen cinayet şüphelisi, olası linç girişimine karşı toplam 100 polis tarafından korundu.
İdam diye bağıranları polis güçlükle durdurdu.

Gizem'in cenazesi ise bugün toprağa verildi.

KAYNAK: HABER7-VATAN
YORUMLAR 38
  • ferhatekici 9 yıl önce Şikayet Et
    kirlenmek güzeldir diye diye . klasik yorum gerçek olan bu kişi ölümü haketmiş pisliğin teki... daha asıl gerçek , toplumu bu noktaya nasıl geldi...subliminal mesajlar, 25. kareler... teşhis ve önlem alınmalı
    Cevapla
  • Gülderyası 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzüldük, çok.... Allah'ım ailesine sabır versin, başları sağolsun. Referandum ile halka idamın uygulanıp uygulanmaması sorulsun; büyük ihtimalle idam cezası gelecektir...Avrupa'ya uyum sürecinde idamın kalkmasının hesabını bana göre birçok politikacı acı şekilde Ahirette vereceklerdir...
    Cevapla
  • abdulkadir dokanak 9 yıl önce Şikayet Et
    bende idamını istemiyorum. önce ağzını bandlayıp sonra bıçaklayıp sonrada üzerine benzin döküp canlı canlı yakılmasını istiyorum.
    Cevapla
  • KEMAL HARDAL 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahın laneti üzerine olsun..!. inanın 2 gündür bulunsun diye dua ediyordum.bu haberle kahroldum.hele şu meymenetsizin suratını görünce.100 polis korumuş böyle adaletmi olur?nisan ayında kaçıncı çocuk cinayeti bu? nedeni yasalar,kendi adaletimizi kendimiz mi sağlayacağız.tek çözüm kısastır.kısasta hayat vardır..bu adamın parçalanarak öldürülmesi ve yakılması dünyadaki hakettiği cezadır.zalimler için yaşasın cehennem...!
    Cevapla
  • VATANSEVER DEMOKRAT 9 yıl önce Şikayet Et
    utanç. apo ya , tecavüzcülere , çocuk katili ve istismarcılarına, masum insaların canını yakanlara, idam cezası veremeyen bir ülkenin vatandaşı olmak beni çok üzüyor. bunu ülkeme yakıştıramıyorum. bu ülke 700 sene adaletle dünyaya hükmetmiş bir imparatorluğun mirası, yakışmıyor ülkeme. sn başbakanıma sesleniyorum bu işi sen çözemessen kimse çözemez, hadi şunuda çöz lütfen.İbreti alem taksim meydanında işkenceyle öldürülmeli. yoksa bu aileninde içi soğumaz. sn başbakanım lütfen çözün şu işi, bir şerefsiz 35 000 kişiye sebep oldu şimdide dolaylı yoldan çoluğa çocuğa sebep oluyor. çözün şu işi Allah yardım edecektir size sn başbakanım. dulalarımız sizinle.Allah çoluk çocukları korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"