Van'da yolcu otobüsüne silahlı saldırı

Van’ın Çaldıran ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce İran plakalı otobüse düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı.

Van'da yolcu otobüsüne silahlı saldırı
Van'da yolcu otobüsüne silahlı saldırı
GİRİŞ 07.08.2015 13:52 GÜNCELLEME 07.08.2015 15:19
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saatlerinde Çaldıran-Doğubayazıt karayolu Tendürek Geçidi bölgesinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Doğubayazıt’tan Çaldıran istikametine gelen İran plakalı otobüse silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıya uğrayan otobüs bölgeden hızla uzaklaşarak Çaldıran

Çaldıran ilçesinde İran plakalı yolcu otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çaldıran-Doğubayazıt karayolunun Tendürek Geçidi mevkisinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce Çaldıran yönüne giden İran plakalı yolcu otobüsüne silahlı saldırı gerçekleştirildi.

 Saldırıda yaralanan 4 yolcu Çaldıran Devlet Hastanesindeki ilk müdahalelerinin ardından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezine sevk edildi.

Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ilçe merkezine gelirken, araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar Çaldıran Devlet Hastanesi ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

YORUMLAR 19
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Ambargo kalktığında müthiş bir ticaret hacmi ortaya çıkacak İran ile..Bunu sabote etmeye çalışıyorlar..Acaba kimin emri ile..PKK yı bedavaya beslemiyor tabi adamlar
    Cevapla
  • komando 8 yıl önce Şikayet Et
    Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur ve olamaz. Türkiye Türklerindir ve bölünemez. pkk sen hiç bir şey değilsin olamayacaksın. Çünkü bu topraklar atalarımızın kanıyla sulanmıştır. senin gibi soysuz mahluklar bu topraklar üzerinde adım atmayı bile hak etmiyor. sabrımız kalmamıştır ülkemizi geri dönmemek üzere terk edin yoksa değil Türkiye dünya üzerinde bile neslinizi yok edene kadar öldürürüz. sizin nefes almaya bile hakkınız yok ebedi cehennemliksiniz. Defolun ve arkanıza dahi bakmayın.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    lanet olsun pkkaya
    Cevapla
  • Azerbaycandan 8 yıl önce Şikayet Et
    lanet olsun pkkaya
    Cevapla
  • kamiloğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    kendi düşen ağlamaz. hem hdpkk ya oy ver hem de teröre karşıyı de.
    Cevapla
  • ivyanli 8 yıl önce Şikayet Et
    akıllarında nasıl bir oyun varsa rabbim o düşledikleri oyunun içinde boğsun onları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Heniyye'nin torunlarının şehit olmadan dakikalar önceki görüntüleri paylaşıldı!
Ankara skandalında o detaya dikkat! 'Bu tuzağa düşmemek lazım'