Hava değişimi alan asker babasını parçalara ayırdı

Vatani görevini yaptığı Çanakkale'den psikolojik sorunlarından dolayı hava değişimi alan Bilal K., Ağrı'da babasını keserek öldürdü.

Hava değişimi alan asker babasını parçalara ayırdı
Hava değişimi alan asker babasını parçalara ayırdı
GİRİŞ 06.11.2015 20:09 GÜNCELLEME 06.11.2015 20:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cinayet, sabah saatlerinde Murat Mahallesinde yaşandı. Psikolojik sorunlarından dolayı izinli olarak yaklaşık 1 hafta önce baba ocağına gelen 20 yaşındaki Bilal K., sabah namazını kılan 15 çocuk babası İsmail K.'nın boğazını kesip öldürdükten sonra vücudunu da parçalara ayırdı.

Babasını öldürdükten evden çıkan Bilal K.'nın sokakta önüne çıkan bir köpeğin de boğazını kestiği iddia edildi. İsmail K.'nın ikinci eşinden olduğu söylenen oğlu Bilal K., polise teslim olurken, cinayeti neden işlediği açıklanmadı. 

YORUMLAR 8
  • MUSTAFA 8 yıl önce Şikayet Et
    Batıya özenip çağdaşlaşıyoruz ya işte ondan bu hale geldik neden olacak. oysa bilmezler mi ki batıya çağdaşlığı medeniyeti bizim Ecdadımızın getirdiğini. O zaman öğrenmenin ve herkese öğretmenin zamanı geldi artık.. Çünkü geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz.
    Cevapla
  • Mustafa TOPAK 8 yıl önce Şikayet Et
    CİDDİ hasta ve askerlik yapıyor. O acilen hastaneye gönderilmeliydi ki baştan savıldı ve eve gönderildi. Baba ve evlat ne yapabilirdi. Sağlıklı düşünebildiği söylenebilir mi. Bu durumda olanlar toplumumuzun içinde epeyce var. Ancak sorunu çözecek sağlıklı sonuca gidecek bir yapılanma var mı.Bu ve benzer cinayetlere toplum olarak hepimiz ortağız, devlet de dahil.Çaresini bulmalıyız.Çaresi de pekala mümkün.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip olaylar doğu ve güneydoğu klasiklerindendir...
    Cevapla
  • OLUR MU 8 yıl önce Şikayet Et
    Buzlanması gereken bir görüntü
    Cevapla
  • ayse 8 yıl önce Şikayet Et
    nasil bu hale geldik
    Cevapla
  • ibo 8 yıl önce Şikayet Et
    özgürlük diye diye herkez her istediğini yapıyor diye.
    Cevapla
  • Ertantanngmail 8 yıl önce Şikayet Et
    Doksan yıl önce, geçmişimizi unutup da MODERN olmaya karar verdiğimiz gün bu hale geldik.
    Cevapla
  • erdal 8 yıl önce Şikayet Et
    nasil yani ne demek nasil bu hale geldik haberi okumadin galiba adam deli deli bunun ne zaman ile ne donem ile bi alakasi yok denebilecek tek sey ALLAH herseyin hayirlisini versin eger sonunda ser var ise olmasin bu evlat icin de is icin de ev yada arac icin de aynidir bide ALLAH kimseyi akli ile sinamasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!