Komiser yardımcısını vuran şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te, komiser yardımcısını vurup kaçan ve yapılan araştırmada 2 cinayet suçundan aranan şüpheli, yapılan operasyonla yakalandı.

Komiser yardımcısını vuran şüpheli tutuklandı
Komiser yardımcısını vuran şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 19.11.2015 21:02 GÜNCELLEME 19.11.2015 21:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sahte kimlikle yakalanan M.Y., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. 

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiser yardımcısı Hacı Berk 26 Ekim günü yakınlarını ziyaret etmeye gittiği Vatan Mahallesi’nde tabancayla ateş açılmasıyla yaralandı. Olayın ardından komiser yardımcısı tedavi edilirken, otomobille kaçan şüphelinin yapılan araştırma sonunda kimliği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma yürüten polis, firari M.Y.’nin Kızılhisar Mahallesi’nde gizlendiği bilgisine ulaştı.

Bunun üzerine savcılık kararıyla polis, jandarma ekiplerinin de desteğiyle Kızılhisar Mahallesi’ndeki eve operasyon düzenledi. Operasyonda üzerinde başka bir isim adına düzenlenmiş sahte kimlik bulunan M.Y. ile K.A.Ö. ve İ.K. gözaltına alındı. Evde yapılan aramada ayrıca 2 tabanca, 1 tüfek, 15 kurşun ve 6 av tüfeği fişeği ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan incelemede 2 kasten öldürme ve görevli memura görev yaptırmamak için direnme suçundan arandığı da ortaya çıkan M.Y., birlikte yakalandığı K.A.Ö. ve İ.K. ile birlikte sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alınan şüphelilerden K.A.Ö. ve İ.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.Y. ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

YORUMLAR 1
  • sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    yakalandida ne oldu şimdi besle yillarca milletin parasiyla idam istiyorum cinayet işleyenler idam edilmelidirler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi