Eski sevgilisini apartman girişinde öldürdü

İzmir'de emekli astsubay, iddiaya göre evlenmek için 65 bin lira verdiği eski sevgilisini beylik tabancası ile vurarak öldürdü.

Eski sevgilisini apartman girişinde öldürdü
Eski sevgilisini apartman girişinde öldürdü
GİRİŞ 27.02.2016 05:00 GÜNCELLEME 27.02.2016 05:00

Olay, saat 15.00 sıralarında Bostanlı semti 6329/5. Sokak numara 9'da bulunan Özdemir Apartmanı'nın girişinde meydana geldi.

Emekli olduktan sona özel bir hastanede hemşireliğe devam eden 45 yaşındaki Zeliha Köse, evine girmek için apartmanın kapısını açtı. Apartmana girdikten hemen sonra kapı kapanmadan arkasından gelen eski sevgilisi emekli astsubay Serdar G. (49), Köse'yi apartman girişinde sıkıştırdı. Serdar K., beylik tabancasıyla eski sevgilisi Zeliha Köse'yi vurdu. Daha sonra olay yerinden ayrılan Serdar G., polise giderek teslim oldu.

Silah sesleri üzerine dışarı çıkan apartman sakinleri, Zeliha Köse'yi kanlar içinde yerde hareketsiz yatarken görünce sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Köse'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptıktan sonra Zeliha Köse'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Zanlı Serdar G., polise verdiği ilk ifadesinde, ''Zeliha Köse ile sevgiliydik, evlenecektik. Ben ona 65 bin lira verdim. Daha sonra benden ayrıldı, paramı vermedi. Gururuma yediremedim'' dediği öğrenildi. 

Cinayet zanlısı sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğ'ne götürüldü. Hayatını kaybeden Zeliha Köse'nin bir çocuk annesi olduğu ve eşinden ayrılalı uzun yıllar olduğu, yaklaşık 6 ay önce Bornova'dan yaşadığı eve taşındığı öğrenildi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'