Sivas'ta yaşlı kadın şoku! Bacaklarına sarılı...

Sivas'ta jandarma ekiplerinin iki ayrı yolcu otobüsünde yaptığı aramalarda 885 gram kubar, 2 kilo 75 gram ise toz esrar ele geçirildi.

GİRİŞ 27.07.2017 11:34 GÜNCELLEME 27.07.2017 12:25
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Toz esrarın yaşlı bir kadının bacaklarına sarıldığı görüldü.

Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gürün ilçesi Bahçeiçi köyü yakınlarında Malatya-Kayseri D-300 karayolunda yol kontrol ve arama uygulaması yaptı. Uygulamada Siirt'ten İstanbul istikametine gitmekte olan yolcu otobüsü durduruldu. Otobüste narkotik köpeği ile yapılan aramada, bir yolcunun oturduğu koltuğun üst bagaj bölümünde poşet içerisinde gizlenmiş vaziyette 885 gram kubar esrar ele geçirildi.

Aynı güzergahta yapılan denetimler sırasında Diyarbakır'dan, İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsünde yapılan aramada ise bir yaşlı bir kadın yolcu indirilerek arandı. Yaşlı kadının bacaklarına poşetler ile sarılı vaziyetteki 2 kilo 75 gram toz esrar ele geçirildi. Her iki olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Teyze kafayı bulacak heralde
    Cevapla
  • Hanımefendi 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaşlı falan demeyip sallandıracaksın ibreti alem için
    Cevapla
  • Serpil 6 yıl önce Şikayet Et
    değermiydi be teyzem sen başkalarının zehirlenip ölmesine aracılık ediyorsun peki senin canından olanlara yapsalar ne yapardın acaba şu para hastalığı insanların aklını başından almış galiba kefenin cebi yok...
    Cevapla
  • Nizami Alem 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye Siirt otobüsünde yaşlı kadın şoku demiyorsunuzda,yoldan geçeni Sivasa mal ediyorsunuz.
    Cevapla
  • kardeş 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsan olmadiktan sonra Siirt olmuş Sivas olmuş Sakarya olmuş kaç yazar sende öyle bir yorum yazmissinki bilmeyen Sivaslıları gökten zembille inmiş sanar..
    Cevapla
  • kanunlari degistirin 6 yıl önce Şikayet Et
    suratina tukuulecek is yapmis.birde utanmadan basina namaz basortusu takmis.boylelerine neden muebbet verilmiyo.bu haberleri okudukca sinir krizi geciriyorum.ne cesaretle hala daha esrar satisi yapiyorlar.neden muebbet verilmiyor neden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’