Oğluna izin verilmeyince dehşet saçtı

İzmir'de oğlunun önünde çiçek satmasına izin verilmeyen kafeye pompalı tüfekle ateş açarak, güvenlik görevlisi Nil Kayar'ı öldürüp, 2 kişiyi de yaralayan şahıs tutuklandı.

Oğluna izin verilmeyince dehşet saçtı
Oğluna izin verilmeyince dehşet saçtı
GİRİŞ 09.09.2017 20:25 GÜNCELLEME 09.09.2017 20:25

Olay, geçen perşembe gecesi, Karşıyaka'nın Bostanlı Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi'ndeki kafe restoran olan işletmenin önünde meydana geldi. Ramazan Arcanlı, oğlunun önünde çiçek satmasına izin verilmediği ve küfür edildiği iddia edilen işletmenin önüne geldi.

Arcanlı, otomobilindeki pompalı tüfeğini alıp, işletmeye doğru ateş açtı. Mekanın güvenlik görevlisi 31 yaşındaki Nil Kayar baş ve güğsüne isabet eden saçmalarla öldü. Müşteriler 39 yaşındaki Merter Mısırlı sırtından, 25 yaşındaki Sedat Şentürk de gözünden yaralandı. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilen yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olayın ardından kaçan Ramazan Arcanlı, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, park meselesi yüzünden tartıştığı mekan çalışanlarının kendisini tartakladığını ve çiçek satan çocuğuna küfür ettiğini öne sürdüğü öğrenilen Arcanlı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR 7
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Kısa zamanda yasal boşlukdan istifade edip dışarı çıkar inanmayan takip etsin en fazla 5-7 sene yatar hadi yatsın diyelim 8 sene daha ötesine zaten inanmam
    Cevapla
  • tolga çakır 9 yıl önce Şikayet Et
    daha çok olaylar göreceğiz islamdan uzaklaşınca insanlıkta bitti..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'kabul edilemez' deyip ilan etti! 'Rusya ile bu konuyu görüşeceğiz'
Erzurum-Rize yolunda beklenen gün: 20 dakikalık mesafe 5 dakikaya düştü