Yeni yılın ilk gününde kocasını bıçakla yaraladı!

Olay, dün gündüz saatlerinde Çamdibi Semti’nde meydana geldi. Erkut K. ile 2 yıl önce evlenen eşi Melisa K. henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Yeni yılın ilk gününde kocasını bıçakla yaraladı!
Yeni yılın ilk gününde kocasını bıçakla yaraladı!
GİRİŞ 02.01.2018 09:23 GÜNCELLEME 02.01.2018 09:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Melisa K. bıçakla eşi Erkut K.’yı bacağından yaraladı. Olayın bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri Erkut K.’yı ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Erkut K.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

 

 

Olayın ardından gözaltına alınan Melisa K., ifadesi alınmak üzere Çamdibi Polis Merkezi’ne götürüldü. Melisa K. ifadesinde eşini yaralama kastının olmadığını belirterek, "Tartışma sırasında eşim beni darp etmeye başladı. Ben de bunun üzerine korkarak elimdeki bıçağı rastgele sallamaya başladım. Bu sırada eşimin yaraladığını gördüm. Onu kendimden uzaklaştırmak için yapmıştım, yaralama kastım yoktu" dedi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Melisa K, sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

YORUMLAR 3
  • abdullah 23 6 yıl önce Şikayet Et
    gençlerimiz aşk ile hevesi birbirine karıştırıyorlar.gençlerde sevgi aşk yok,heves var. heves bitince kavgalar başlıyor.televizyonlarımız gençleri zehirliyor,yetkililerde seyrediyor. seyretmeye devam edin.toplumun temel taşı olan aile mefhumu kalmadı.tam bir avrupalı çağdaş aile olduk.
    Cevapla
  • velasr42 6 yıl önce Şikayet Et
    kavga eden anlaşamayan eşler medeni bir şekilde ayrılsınlar boşansınlar 2 tarafta huzurlu mutlu olsun bu kadar basit herkes kendi yoluna devam etsin
    Cevapla
  • seyirci 6 yıl önce Şikayet Et
    sıkıntı büyük bu aileler çocuklarını pofpoflayarak büyütürse böyle olur kendilerini dağın tepesi zannederler büyük küçüğünü bilmez koca karısına, karısı kocasını bilmez anneler kızlarınızı aile adabıyla eğitin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...