Sivasta vahşet: Baba evde parçalanmış, oğlu ise bahçede donmuş halde ölü bulundu

SİVAS'ın İmranlı ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Musa Karapınar (75) evinin içerisinde vücudu parçalara ayrılmış halde, oğlu Özer Karapınar (44) ise bahçede çıplak ve donmuş halde ölü bulundu.

Sivasta vahşet: Baba evde parçalanmış, oğlu ise bahçede donmuş halde ölü bulundu
Sivasta vahşet: Baba evde parçalanmış, oğlu ise bahçede donmuş halde ölü bulundu
GİRİŞ 14.02.2022 22:45 GÜNCELLEME 14.02.2022 22:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olay öğle saatlerinde ilçeye bağlı Eskikapımahmut köyünde yaşandı.

Köyde babası Musa Karapınar ile birlikte hayvancılıkla uğraşan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Özer Karapınar'ı evin bahçesinde bulunan bir ağacın yanında çıplak halde yerde hareketsiz bulan köylüler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

VAHŞETİ JANDARMA ORTAYA ÇIKARDI

Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede Özer Karapınar'ın donarak hayatını kaybettiği tespit edildi. Jandarma ekipleri evde yaptığı incelemede ise Özer Karapınar'ın babası Musa Karapınar'ı da vücudu parçalara ayrılmış şekilde ölü buldu.

Baba Musa Karapınar'ın parçalanan vücudundan ayrılan başının ise kayıp olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından baba ile oğlunun cenazesi İmranlı Devlet Hastanesi'ne morguna konuldu. İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR 12
  • sor 2 yıl önce Şikayet Et
    idam şart
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bu tip olaylar eskiden beri var, çocukken omuzunda çantada teyp bu gibi olayları ezgi namesinde anlatan adamlar; yazdıkları destanları satarlardı .Şimdi medya ve de sosyal medya böyle olayları çok çabuk yayıyor. Nüfus da artınca olayların sayısı da arttı.Her daim Rabbim muhafaza eylesin.
    Cevapla
  • serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey Yüceler Yücesi Olan Rabbim Aklımıza Sahip ÖMrümüzü Hayırlı Ölümümüzü Bereketli Kıl Bizi Kabir Azabından Ve Kötü Şerli İnsanlardan Muhafaza Buyur
    Cevapla
  • berna demirbilek 2 yıl önce Şikayet Et
    müge anlı araştırır bulur.
    Cevapla
  • MUŞLUADAM 2 yıl önce Şikayet Et
    KISAS YAPILMAZSA BU KATLİAMLARIN, cinayetlerin önüne geçilmez....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı