Alkol gençleri bu hale soktu! İZLE

İstanbul Şişli'de bir otelde düzenlenen yılbaşı partisine katılan gençler aşırı alkolden etkilendi. Gençlerin tekme tokat birbirine girdiği, ayakta duramayanların sırtında taşındığı ve alkolden etkilenen kişilerin istifra etmesi istenmeyen görüntülere sahne oldu.

GİRİŞ 01.01.2013 09:50 GÜNCELLEME 01.01.2013 12:08
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yılbaşı eğlencesi çıkışında bayılan ve yürümekte zorluk çeken gençler otele çağrılan ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

Şişli Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan bir otelde saat 03.00'a kadar süren yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yılbaşı eğlencesi ve konser düzenlendi. Eğlence nedeniyle alkol sınırını aşan bazı gençler alkolden etkilendi.

Aşırı alkol alan gençler bayılınca, otel çalışanlarının ihbarıyla olay yerine çok sayıda ambulans çağırıldı. Alkolden etkilenen gençler olay yerine çağırılan ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu sırada otelden çıkan 2 grup arasında çıkan tartışma büyüyerek tekme tokatlı kavgaya dönüştü.

Olay yerindeki polis ekipleri kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Polisin uzun süren çabaları sonucu sakinleştirilen alkollü grup bölgeden uzaklaştırıldı.

Bazı görgü tanıkları, "Yılbaşı gecesi eğlenmişler. Aşırı alkol almışlar, ayakta duramıyorlar" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • ALAİ KOC 11 yıl önce Şikayet Et
    neden kızıyorsunuz???. çağdaşlık modernlik bu işte..rezillik modernlik olmuş.kendine bilene modernlik edep irfan demektir.kendini bilmeyene ise kısacası b.. yemektir.....afiyet olsun...
    Cevapla
  • Sürgülü Ahzü 11 yıl önce Şikayet Et
    ar damarlari catlamis. bunlarin ar damari catlamis ne oldu ictiler baslari gögemi erdi erkek adam icermis ictikten sonra ben hic erkek görmedim
    Cevapla
  • Gürhan 11 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun. ne kadar gafil yaratıklar...vesile olan daa olunan daa keşke bilseler..
    Cevapla
  • serkan demirel 11 yıl önce Şikayet Et
    tek suçlu otel sahibi ve organizatörlerdir.. belliki çocuklar 18-22 yaş grubu gençlerden oluşuyor hangi akla hizmet siz bu çocuklara bu kadar alkol verirsinizki sayın başbakanımız bu durumdan yola çıkarak alkolün gençlerce kullanımını engellemelidir. amerika bile genç nüfusun içki kullanımını engellemek i0çin çok büyük sınırlamalar getirmişken bizim gibi halkın çoğunluğu müslüman olan bir toplumda bu gençlerin alkolü mekanlarda değil kütüphanelerde olması gerekmezmi.
    Cevapla
  • serkan 11 yıl önce Şikayet Et
    çok yazık. bu rezilliği bence hiç müdahale etmeden bu arkadaşlara birde ayık kafa ile izletseler belki de akıllanırlar ama bu gençlik bırakın müslümanlığı türk'lüğe bile layık gençlik değil adam olan içmesini de bilir davranışını da ALLAH hidayet versin rabbim evlatlarımızı bu durumlardan muhafaza etsin inşALLAH.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih'te korku dolu anlar! Kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etti...
İsrail'e lanet gösterileri dünyaya yayılıyor - Gazete manşetleri