Radyo 7 yine en iyiler arasında

Marketing Türkiye Dergisi, Türkiye Radyolarında En Çok Dinlenen 10 Radyocuyu kamuoyuyla paylaştı.

Radyo 7 yine en iyiler arasında
Radyo 7 yine en iyiler arasında
GİRİŞ 06.04.2016 16:57 GÜNCELLEME 06.04.2016 16:57

Marketing Türkiye Dergisi’nin Mart ayı sayısında yapmış olduğu haberde Türkiye’de En Çok Dinlenen 10 Radyocu yer alıyor. Radyo 7’nin başarılı programcısı Talha Bora Öge, Türkiye’de En Çok Dinlenen 10 Radyocu içerisinde göze çarpan isimlerden biri oldu.

Talha Bora Öge, 1994 yılında başladı radyo serüveniyle kısa zamanda büyük bir dinleyici kitlesine ulaşarak sesini tüm Türkiye’ye duyurma başarısını yakaladı.

Uzun yıllardan beri Radyo 7’de yayın yapan Talha Bora Öge Nam-ı Diğer Gölge, geniş müzik arşiviyle en güzel eserleri dinleyicisine ulaştırırken, dua, şiir, türkü ve mistik anektodlarla doyumsuz bir programa davet ediyor.

Hafta içi hergün Radyo 7 stüdyolarından dünyaya seslenen Gölge, hayatı şekillendiren ve huzur veren dualarla, sevinçlerle ve hüzünlerle dinleyicilerinin ruhuna hitap ediyor ve saat 14.00’de sevenleriyle buluşuyor. Stüdyo dışında orkestrasıyla birlikte gerçekleştirdiği şiir – türkü konserleriyle sık sık turneye çıkan Talha Bora Öge tüm Türkiye’yi şehir şehir dolaşıyor ve unutulmaz performansıyla sevenlerinin gönlünde taht kuruyor. Usta radyocu tüm bu çalışmalarının yanında “Aşk Her Zaman Yarım Kalır”, “Siyah”, “Aşkın 200’ü” ve “Allah Aşkına Dua Et” isimli kitapları da kaleme aldı.

Türkiye genelinde ulusal radyo kanalları arasında popüler kültürü besleyen radyolardan sıyrılarak, kendine özgü kimliğiyle, müzik kalitesiyle ve doğru haberiyle geniş bir kitleye hitap eden Radyo 7, farklı duruşuyla en iyiler arasında olmanın başarısını bir kez daha yaşadı.

                

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama