Halk 'ilk başkan' olarak Erdoğan'ı istiyor!

AK Parti Milletvekili Külünk, başkanlık sistemine desteğin giderek arttığını, halkın Erdoğan’ı ilk başkan olarak görmek istediğini söyledi.

Halk 'ilk başkan' olarak Erdoğan'ı istiyor!
Halk 'ilk başkan' olarak Erdoğan'ı istiyor!
GİRİŞ 13.05.2016 11:18 GÜNCELLEME 13.05.2016 11:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Akşam gazetesine verdiği röportajda 'Başkanlık Sistemi'ne yurtiçi ve yurtdışında desteğin giderek arttığını belirtti. Halkın bilinçlendikçe sistemi daha çok benimsediğini söyleyen Külünk,  "Toplumun büyük bir çoğunluğu Erdoğan’ı ilk başkan olarak görmek istiyor." dedi.

BAŞKANLIK SİSTEMİNE DESTEK YÜZDE 60

Başkanlık sistemi konusunda 100'e yakın konferans veren Külünk, vatandaşın 'Başkanlık Sistemi' için siyasetçilerden çok daha yapıcı olduklarını belirtti. Bugün itibari ile Türkiye genelinde başkanlık sistemine desteğin yüzde 60 civarında olduğunun altını çizen Külünk, " Siyasi partilerin kendi tabanlarında da başkanlık sistemine desteğinde arttığını görüyoruz. Özellikle muhalefet tabanı için söylüyorum. Çok daha yapıcıydılar, ‘neden olmasın’ noktasına gelebildiklerini gördüm." dedi.

İLK BAŞKAN OLARAK ERDOĞAN'I GÖRMEK İSTİYORLAR

Halkın Erdoğan’ı, toplumun genelini temsil eden bir lider olarak gördüğünü belirten Külünk,  "Sadece AK Partililer değil, farklı görüşe sahip pek çok insan da Erdoğan’ı ilk başkan olarak görmek istiyor." dedi.

Külünk referandumda değişikliğin yüksek bir oranda kabul edileceğini düşündüğünü belirtti.

YORUMLAR 12
  • aşır 7 yıl önce Şikayet Et
    başkanlık sıstemi Türkiyeyi ucurur hele tayyip bey olursa inşallah.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    başkanlık gelsin, belediye ve valilikler birleşsin, şehirler küçük devletçikler (kilis valisi açıklaması) olsun. daha kolay parçalanır bu ülke. ülkeyi bölmek için bundan daha güzel bir plan olamaz.
    Cevapla
  • halk 7 yıl önce Şikayet Et
    chp ye hdp ye vermede ister başkanlık sistemi olsun ister parlamenter sistem olsun başkanlık sistemi türkiye nin ayak bağı olan bürokrasi engelini aşan bir sistem buda ne demek yapılan her iş çoook daha süratli bir şekilde meydana gelmesi demek ( mizah ) isimli arkadaş bir daha düşün derim
    Cevapla
  • Mizah 7 yıl önce Şikayet Et
    Halk başkanlık sistemi istiyor mu ? Bu işin sonrası da var. Ya kötü ellere geçerse. Karışık kalması daha iyi. Ben şahsen Evet demeyi düşünmüyorum.
    Cevapla
  • Karayel 7 yıl önce Şikayet Et
    akıllı insansın bilinçli yorum yapanları tebrik ediyorum
    Cevapla
  • umut 7 yıl önce Şikayet Et
    başkanlık başkanlık başkanlık gelsin istiyoruzzzzzzzzzz
    Cevapla
  • Karayel 7 yıl önce Şikayet Et
    başkanlık geldi geldi sen hâlâ anlayamadınmı koş neyapacaksan yap
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”