Saç ekiminde yeni yöntem

Ülkemize tüm dünyadan sac ekimi için kadın erkek hastalar akın ediyor. Erkeklerin ve kadınların sac ektirme talepleri oldukça fazla

Saç ekiminde yeni yöntem
Saç ekiminde yeni yöntem
GİRİŞ 11.02.2015 10:19 GÜNCELLEME 13.02.2015 10:19

Ülkemizde sağlık turizminin önde gelen isimlerinden ve saç ekimi alanında yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren İstanbul Health Travel Koordinatörü Safiye Kurt "saçı kesmeden saç ekimi" yapılabileceğini anlatıyor.

Yurt dışından ülkemize gelen bir çok bürokrat, iş adamı, sanatçı, şarkıcı ve Şeyh’lerin özellikle de kadınların tercih ettiği bu yöntem gayet başarılı olmakla beraber,  3-4 saat gibi kısa sürede lokal anestezi altında yapıldığını belirten Safiye Kurt, saçı kesmeden saç ekimi uygulamasını artık herkesin tercih ettiğini vurguluyor.

Günlük yaşantınızdan ödün vermeden, yıllık izinlerinizi boş yere harcamadan, saç ektirmek için herhangi bir zaman dilimi beklemeden, hafta sonu saçlarınızı ektirip hafta başında işlerinize dönebilmenizi sağlayabilen bir operasyon.

Üstelik saç ekimi olduğunuzu kimse anlamıyor. 1 hafta içerisinde tamamen iyileşme gerçekleşebilmektedir diyen Safiye Kurt,  gür ve sağlıklı saçlara kavuşabilmenin artık hayal olmadığını anlatıyor.

Selfie çektirmek artık hayatımızın bir parçası…

Hemen hemen herkes günde en az bir tane selfie çekiyor. Peki selfienin hayatımıza girmesiyle birlikte estetik cerrahların kapısının daha sık çalınmaya başladığını biliyor muydunuz ?

Estetik problemler kadınlarda olduğu kadar erkeklerde de kişileri sosyal ve ruhsal olarak mutsuz eden bir sorun olarak karşımıza çıkıyor.  Ucuz fiyat politikası, tecrübeli uzmanlar ve tarihi şehri görme fırsatları sunan ‘saç ekimi turistik paketleri’ dünyanın çeşitli ülkelerinden binlerce turisti İstanbul’a çekiyor...

Dünya üzerinde en sık gerçekleştirilen operasyonlardan biri hale gelen saç ekimine her yıl yaklaşık 350 bin fazla kişi başvuruyor. Son 6 yılda 4-5 kat artan saç ekimi operasyonların deneyimli kişiler tarafından gerçekleştirilmesi gerektiğini vurgulayan Health Travel Koordinatörü Safiye Kurt saç ektirmeyi düşünenleri uyardı.
Başarısız saç ekim operasyonları sonucunda doğal görüntüsünü kaybeden saçların geri dönüşü olmayan sorunları beraberinde getirdiğini anlatan Safiye Kurt, saç ekiminin ustalıkla gerçekleştirilmediği taktirde kişinin var olan saçlarını da kaybedebileceğini ve kalıcı sorunlara yol açabileceğini belirtti. 

"Saç ektirmeyi düşünenler öncelikle bu işi iyi yapan merkezleri tercih etmeli diyen Safiye Kurt, merkez ile iletişime geçtiklerinde ise mutlaka uzmandan tüm süreçler hakkında bilgi alınması gerektiğini ,  saç ekim merkezinin referanslarının incelenmesi gerektiğini vurguladı.

Saç ekimi estetikten öte bir sağlık konusudur ve ona göre değerlendirilmelidir. En önemli kıstasımız ise doğallıktır. Eğer saç ektirdiğinizi kimse fark etmiyorsa operasyon başarılı geçmiş demektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!