Yüz nakilli Uğur Acar'a öyle bir teklif geldi ki..

İlk yüz nakillisi Uğur Acar, dizi film hayalinin gerçekleşmesi için görüşmeler yaptığını, önümüzdeki sezon uygun bir projede yer alacağını söyledi

Yüz nakilli Uğur Acar'a öyle bir teklif geldi ki..
Yüz nakilli Uğur Acar'a öyle bir teklif geldi ki..
GİRİŞ 08.02.2017 09:28 GÜNCELLEME 08.02.2017 09:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar, dizi film hayalinin gerçekleşmesi için görüşmeler yaptığını, önümüzdeki sezon uygun bir projede yer alacağını söyledi.

Uğur Acar, kast ajansları tarafından arandığını, hayallerini gerçekleştireceği projelerde yer almak istediğini belirtti. Nakil öncesi ve sonrasında yaşadıklarının film senaryolarını aratmadığını söyleyen Acar, çok zor, bir o kadar da mutlu zamanlar yaşadığını anlattı. 

Acar, "Bana rol verilecek film ya da dizilerde olağandışı gayret sarfetmeme gerek yok. Bu konuda kendimi yetenekli görüyorum. Son dönemlerde birçok kast ajansı telefonla aradı. Kendisi ile birçok organ bağış projesinde yer alan arkadaşım Mehmet Değer, bir kast ajansında oyuncu koçluğu yapıyor. Onunla konuşup anlaşmaya vardık" diye konuştu.

ORGAN BAĞIŞ PROJELERİ
Anatolian Casting ve Menejerlik'te oyuncu koçluğu yapan Mehmet Değer, 7 yıldır dizi ve film sektörü içinde olduğunu, Uğur Acar ile 5 yıldır tanıştığını, kendisi de böbrek nakilli olduğu için birlikte organ bağış projelerinde yer aldığını söyledi. 

Değer, "Aynı derneğin üyesiyiz. Sosyal sorumluluk projelerinde de çalışmalarımız var. Kendisini birçok kast ajansının takip ettiğini biliyorum. Son aylarda birlikteliğimiz daha da arttı. Sağlıklı ve kendini iyi hissettiğini söyledi. 5'inci yüz nakil kutlamasından sonra da bir araya geldik. Uygun projede kendisine rol vermek istediğimizi söyledim. Kendisi de kabul etti. Artık bizimle çalışacak ve uygun projelerimizin yeni yüzü olacak" diye konuştu.

GELECEK SEZONU BEKLEYİN

Ajanslarının birçok önemli projede yer aldığını söyleyen Mehmet Değer, "Ekşi Elmalar, Emanet, Patron Mutlu Son İstiyor, Hanımın Çiftliği, Dila Çanım gibi film ve dizileri çektik.Önümüzdeki sezon güzel bir projede Uğur Acar ile çalışacağız, gelecek sezonu bekleyin" dedi.

 

YORUMLAR 3
  • vangolu 7 yıl önce Şikayet Et
    Enterasan bi milletiz
    Cevapla
  • melih 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatan uğrunda gazi olan askerlerimixi görmeyi isteriz etrafta yeterince gayesi z var zaten birileri şöhret olacaksa önce vatan için el kol can feda edenler olsun
    Cevapla
  • turkbey 7 yıl önce Şikayet Et
    tüfeği temizlerken yanlışlıkla saçılan saçmalardan dolayı yüzü mahvolacak yüz nakli olup ünlü olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!