Çekirdek depresyon olasılığını azaltıyor

Herkes tarafından sevilerek tüketilen ve halk arasında bağımlılık yapmasıyla bilinen çekirdek, çok sayıda mineral ve vitamin içeriğinin yanı sıra insanlardaki sevgi ihtiyacını karşılayıp depresyona da iyi geliyor.

Çekirdek depresyon olasılığını azaltıyor
Çekirdek depresyon olasılığını azaltıyor
GİRİŞ 11.08.2018 09:46 GÜNCELLEME 11.08.2018 09:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nden Psikolog Yasemin Kamalı, çekirdek çitlerken insanların sadece ona odaklandığını ve o hareketi bildikleri içinde insanlar üzerinde olumlu bir etki bıraktığını söyledi. Kamalı, “Çekirdeği çitlerken başka bir şey düşünmüyoruz, ritmik bir hareket, bilinen bir şey yapılıyor. Bilinen şeyler genelde kişiye kendini rahat ve güvende hissettirir o güven duygusuyla çekirdeği yemeğe devam ediyoruz” dedi. Kamalı, “Depresyon hastalarını rahatlatmasının temel nedeni çekirdek çitlerken düşünmüyorlar.

YORUMLAR 3
  • emekli42 5 yıl önce Şikayet Et
    Çin' den ve Bulgaristan'dan ithal edilerek, işlem yapılıp market raflarında yerini alan ve özellikle BİM marketlerinde satılan çitleğin gedeolu olup olmadığını araştırarak sonucunu bilen var mı? Zaten, ithal edilen ülke ne kadar önemli ise ürünün kalitesi de o kadar önemli. Biz bir tarım ülkesiyiz ama bir çok tüketim malzemesini ithal ederek hazır yiyoruz.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    birde çitlemeden çitleyenin yanında duranı da strese sokuyor o da zararı o zaman..
    Cevapla
  • kuscuh 5 yıl önce Şikayet Et
    cat cut cit cat cit cut cit cat cat :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı